Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kismamaként téli esküvőre mit vegyek fel?
Nem én vergödök, hanem te! Én feltettem egy kérdést, mert elég speciális a helyzet.
Ha nem tudsz rá választ, ötletet adni, akkor görgess tovább ;)
#11 Adtam rá választ: pulóver, nadrág, hótaposó.
Ez egy tipikus értelmetlen vergődés, "mit vegyek fel mert felfázok amíg kiszállok az autóból hogy bemenjek a hivatalba/étterembe".
Egyébként a divatszakmában dolgozom, igaz nem odahaza. De soha senki nem tudott behúzni az esküvőbizniszbe, pedig itt nincsenek is ennyire problémás esetek...
Öltözz be hóembernek azért a néhány másodpercért a fagyban. Aztán izzadj órákig a szkafanderben meg csizmában.
Mondjuk szerintem ezek az ostoba kérdések trollkodások. Ennyire senki nem lehet buta...
Vegyél fel azt erre a nagyon "speciális helyzetre" ami neked kényelmes. Ennyi és nem több 🤷
Biztosan nagyon szerethetnek a "divatszakmában" ezzel a kedves, segítőkész hozzáállással.
Azért köszönöm hogy időt szakítottál a kérdésemre.
Szép estét!
Nem kell akkor feltétlenül esküvõi ruha. Egy fehér hosszú ujjú alkalmi ruha is megfelel. Vagy krém, ekrü, bézs. Vehetsz vagy bérelhetsz hozzá (mü)szôrme bolerót. Mondjuk én a kötött/horgolt darabokat se vetném el egybõl.
Lábra meg egy csinos bokacsizma, aztán puszi. Legrosszabb esetben olyan fotókat kérsz, ahol nem látszik. :)
Majdnem minden esküvői ruhaszalonban lehet hosszú ujjú, vagy hosszabb ujjú , télies menyasszonyi ruhát kölcsönözni. De venni is lehet. Például ilyeneket:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!