Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kismamaként téli esküvőre mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kismamaként téli esküvőre mit vegyek fel?

Figyelt kérdés
Cipővel is gondban vagyok, mivel hideg lesz és a körömcipöben nem szeretnék.
2023. okt. 8. 16:48
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Nem én vergödök, hanem te! Én feltettem egy kérdést, mert elég speciális a helyzet.

Ha nem tudsz rá választ, ötletet adni, akkor görgess tovább ;)

2023. okt. 8. 18:44
 12/16 anonim ***** válasza:
64%

#11 Adtam rá választ: pulóver, nadrág, hótaposó.

Ez egy tipikus értelmetlen vergődés, "mit vegyek fel mert felfázok amíg kiszállok az autóból hogy bemenjek a hivatalba/étterembe".

Egyébként a divatszakmában dolgozom, igaz nem odahaza. De soha senki nem tudott behúzni az esküvőbizniszbe, pedig itt nincsenek is ennyire problémás esetek...

Öltözz be hóembernek azért a néhány másodpercért a fagyban. Aztán izzadj órákig a szkafanderben meg csizmában.

Mondjuk szerintem ezek az ostoba kérdések trollkodások. Ennyire senki nem lehet buta...

Vegyél fel azt erre a nagyon "speciális helyzetre" ami neked kényelmes. Ennyi és nem több 🤷

2023. okt. 8. 19:00
 13/16 A kérdező kommentje:

Biztosan nagyon szerethetnek a "divatszakmában" ezzel a kedves, segítőkész hozzáállással.

Azért köszönöm hogy időt szakítottál a kérdésemre.

Szép estét!

2023. okt. 8. 19:13
 14/16 anonim ***** válasza:
87%

Nem kell akkor feltétlenül esküvõi ruha. Egy fehér hosszú ujjú alkalmi ruha is megfelel. Vagy krém, ekrü, bézs. Vehetsz vagy bérelhetsz hozzá (mü)szôrme bolerót. Mondjuk én a kötött/horgolt darabokat se vetném el egybõl.

Lábra meg egy csinos bokacsizma, aztán puszi. Legrosszabb esetben olyan fotókat kérsz, ahol nem látszik. :)

2023. okt. 8. 20:23
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, hogy ebben mi a gond. Kintre vegyél csizmát, a benti helyszínen meg átveszed körömcipőre. Gondolom nem kint lesztek végig...
2023. okt. 8. 20:32
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Majdnem minden esküvői ruhaszalonban lehet hosszú ujjú, vagy hosszabb ujjú , télies menyasszonyi ruhát kölcsönözni. De venni is lehet. Például ilyeneket:

[link]

2023. okt. 9. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!