Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem bepánikoltam. Normális ez?
Lassan 30 eve vagyunk hazasok, es sima eskuvo volt, mivel nem szeretjuk a felesleges "felhajtast"!
Edesanyam fozte meg az ebedet, nem vettem fel feherruhat, csak egy sima, de ellegans tudoszinu selyem kosztumot, fodrasznal sem voltam, mivel Anyukamat kertem meg, hogy feltuzze a hajamat!
A csalad megdobbent ezen, mivel nem voltunk szegenyek es mindenki nagyobb fogadasra gondolt, eskuvore.
Csak Mi voltunk a hazassagkoto teremben es a 2 tanu, meg most is mosolyogni tudok ezen, de semmi felelmet nem ereztem, mivel Mi akartuk igy! Ma is csak orulni tudok annak, hogy igy dontottem. A lanyom szinten igy ment ferjhez, Neki az Anyosa rendezett egy partit, mivel nem birta elviselni, hogy csak igy csendben eskudjenek.
Amit leirt a topik tulajonosa, azt tartom jó, és elégséges házasságnak, ha közbem megtérnétek, (érdemes), akkor jöhet a keresztekedés és a templomi esküvő.
A közjegyzönél érdemes néhány extrát" kérni, pl saját cd-tek bekeverését, fotóst, virágot.
Igy a kevés meghívott vendéggel is teljes lesz a lista, szülőknek meg CSÖND, mert ez a ti Életetek!Ha nem vagytok kemények, és nem viszitek végig amit akartok, akkor azon kapjátok magatokat nemsokára, hogy megmondják nektek, pontosan mi hogyan van.
Köszönöm a válaszokat!
Mondjuk ha ennyi idős korunkra nem lettünk vallásosak, szerintem ez már nem is fog megváltozni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!