Mit csináljak? Bepánikoltam az összeköltözéstől.
Nem élhettek örökké külön, főleg ha komoly a kapcsolat. (3 év nekem már komoly)
Meg kell tanulni feladni a kényelmes életet, és áldozatokat hozni. De nem csak neked. Neki is! Ha úgy érzed, hogy nem működik, akkor legyen bátorságod kirakni.
Hajrá!
Relax.
Eddig is biztos többször volt már nálad, aludt is nálad, annyi lesz a különbség, hogy több cuccot visz át, és joggal b.hatod le, ha nem vitte le a szemetet. :)
Sőt, hétvégén se kötelező egész nap egymás szájában lógni. Pl. te elmész bevásárolni, addig ő kicsit pakol vagy tévézik, találkoztok haverokkal, beülsz fodrászhoz, esetleg ő mosogat, te meg olvasol a szobában.
Legfeljebb eleinte fogjátok "kötelezőnek" érezni, hogy hétvégente maratoni szexcsatákat vívjatok, együtt menjetek ide-oda, együtt csináljatok mindent, de két hónap, és beáll a rend.
Még az elején tisztázzátok, hogy akkor ez a TI otthonotok, tehát TI tartjátok rendben, és kell pár feladat, ami mindig az övé.
Mielőtt a fejedre nőne, vagy azon kapod magad, hogy egy rendetlen rossz gyerekkel veszekszel, mert széthagyta a zokniját. :))
Ha három évet kibírtatok egymással, egy hétvégét is ki fogtok.
Amennyiben úgy érzed, hogy nem jó, majd szépen közlöd vele. Nem kötöttetek semmilyen életre szóló társbérleti szerződést, meggondolhatod magad, ha nem tetszik. :)
Bár szerintem aki rákapott egyszer arra, hogy valakivel minden este összebújva alszanak, az többé nem fog egyedül jól aludni. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!