Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik hónapban érdemes az esküvőt tartani?
Érdekelnének a pro/kontra szempontok, bárki részéről, illetve szívesen fogadom az általatok választott hónapot is és a miértjét.
Mindenki tavasszal/nyáron esküdött?
Gondolom télen nemigen szoktak?
Szerintem a junius a legmegfelelobb honap. Kellemes ido van, nem igazan van eso, keson sotetedik.
Ha telen szeretned tartani annak is megvan a maga hangulata, de ha tel akkor en mindenkepp decembert vagy februart mondanek. Januar az a legtobb embernek penzugyileg huzos honap.
Nekünk most szombaton volt, pont úgy alakult, ahogy reméltük 🙂
Szeptember elejét szemeltük ki, mert
- Ekkorra már a többség hazatér a nyári szabadságokról
- Még nyárias az idő, hangulat, egész sokáig világos van
- Jó eséllyel nem megy sem 20 fok alá, sem 35 fok fölé a hőmérséklet
- Talán egy picivel kevésbé felkapott, mint a május-augusztus
Én téli esküvőt is el tudtam volna képzelni, de az hó nélkül csak latyakos, sötét és hideg.
Szerintem ez attól függ,hogy ki mit szeret(ne).
Én a nyárias időt szeretem, szóval az én szememben május közepétől augusztus végéig.
Régen,mikor az emberek még a mezőgazdaságból,állattartásból éltek( illetve mivel nem volt még hűtő), így télen voltak leggyakrabban az esküvők,nyáron azok esküdtek,akiknek volt valamilyen "sürgető" tényező,az kívül viszont nem nagyon,hisz akkor volt a legtöbb mezőgazdasági munka.Volt is egy ilyen mondás,hogy "Téli kutya, nyári menyasszony, egy se jó".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!