Skóciába megyünk pár napra jövő hónapban. Hol érdemes repülőjegyet nézni?
Általánosságban is érdekel, hogy hol érdemes és mire kell figyelni. Onnan Írországba ugranank at pár napra, majd haza. első nekifutásra 2 felnőtt és egy gyereknek 8-900 ezerért találtam, az kicsit soknak tűnik. Budapestről Glasgow vagy Edinburgh is jó.
Előre is köszi!
(Plusz ryanair megbízható, ha azt adja ki?)
Nem tudom mekkora ufónak kell lenni ahhoz, hogy még bárkinek újdonság legyen, hogy repjegyet nem az indulás előtt napokkal kezdünk el keresni, hacsak nem szeretnénk a hivatkozott árakhoz közel fizetni.
A Ryan és a Wizz is 120-140e/fő lesz, feladott poggyásszal. Nem 800, de nem is a 120, ami lehetett volna 3 főre, ha időben kezdesz el gondolkodni.
Jövő hónapig még simán lemehetnek az árak. Csak minden nap figyeld az árakat, és ha alacsonyabb, akkor azonnal vedd meg.
Én pl. Portugáliába repültem nemrég. Hetekig 60 ezer volt a repjegy, 1 héttel az indulás előtt felment 100 ezerre, majd 1 nap múlva lement 20 ezerre.
Szóval rövid időn belül is drasztikusan változhatnak az árak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!