Melyik banknál érdemes számlát nyitni, ha az OTP ennyire pofátlan a havidíjjal? Eddig volt 600 forint ami ebben a hónapban 1600-ra emelkedett. Azért havi szinten nem akarok ennyi pénzt 3.14Csányinak adni. Kár, hogy a revolut itthon megvan lőve.
Sűrűn kell bankot váltani, mindig akciózik valamelyik új ügyfelekért.
Most épp a Raiffeisen kínál ingyenes számlákat meg 30kval meg is dob.
A revolutot is lehet még használni pl devizatranzakciókra. Az árfolyamok verhetetlenek és EUR sepa átutalásért nem számítanak fel díjat.
Még az egyetemről megmaradt számla.
Gondolom akkor érdemes bemenni a bankfiókba.
Raiffeisent én nem ajánlom. Amúgy is inkább csak a magasabb jövedelműeknek lehet jó.
Bár amúgy sem ajánlom.
Én az Erstenél vagyok, nagyon jó csomag csak sajnos már nem nyitható újonnan.
Köszi a tippet.
Szerintem az lesz, hogy bemegyek holnap 3.14csányiékhoz és megkérdezem tudnak-e alacsonyabb díjút ajánlani. Érdekes tesómnak 300 forintot von le.
Ha nem, akkor váltok.
Menj is be! Bár arra is érdemes felkészülni, hogy az OTP dolgozó úgy muzsikál, hogy x meg y OTP számlacsomag a legjobb neked.
Pedig lehet hogy nem úgy van, de ő csak az előnyeit emeli ki, úgy hogy echte nem fog hazudni.
Én is anno OTP-t hagytam ott így kerültem az Erstehez mint írtam is.
Tesómnak tavaly lett végleg elege az Unicreditből és ment át a CIB-hez.
Párom régóta CIB-es.
Szüleim részben megszokásból de 30 éve Takarékbanknál vannak. Vagyis régi takarékszövetkezes számla ami kedvező, csak ott ma már az új ügyfeleknek totál más kínálat van a sok egyesülés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!