Fizetési moratorium után újra fizetem a hitelemet...más is járt így? Emelkedett a törlesztő részletem a moratorium miatt?
n úgy értelmeztem annak idején, mikor lefagyasztották a bankoknál a törlesztéseket, hogy a moratorium lejárta után tovább kell majd fizetni a hitelt amíg le nem jár majd.
Nekem egy havi 15 ezer forintos áruhitelem volt.(kamatmentesen vettem fel 10 hónapra) Kértem novemberben a bankot, hogy szeretném tovább fizetni az áruhitelt.
Első körben levontak a számlámról hátralék beszedése címen 21.000 ft-ot, és havi törlesztő részletként levontak 22.485 Ft-ot. (a 15.000 ft helyett)
Ez most komoly? Más is járt így, hogy ennyivel többet fizetet. És mire fel? Ennyi lesz a törlesztésem?
igen, mondták is, hogy emelkedni fog, ott volt a kisbetűben
vagy gondoltad segíteni akartak?
Nagyon sokan meg fognak lepődni januárban...
A pénzcentrum és a kiszámoló is kiszámolta, hogy egy lakáshitelnél pl. a moratórium akár milliós plusz kamatot is jelent majd.
Meg lehet 2022-ben köszönni vezérünknek a szavazáskor...
" Szerintem ezt marhára nem kommunikálták le sehol, erről nem dübörgött a média...érdekes módon."
Jó reggelt kívánok!
Tényleg Neked még nem tűnt fel, hogy a kormány csak saját magán segít, a kisembereken nem?
Miközben a koronavírus helyzet miatt tavasszal egy csomóan elvesztették a munkahelyüket, ezenközben a képviselők megszavazták maguknak a fizetésemelést, így már senki nem keres bruttó 1 millió ft alatt. Más országokban meg csökkentették a fizetéseket, sőt, van olyan ország, ahol az élelmiszerárakat is, a válság miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!