Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Megéri milliókat elcseszni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri milliókat elcseszni lagizra esküvőre vendégekre rongyrázásra amikor úgyis válás lesz a vége 1 évtizeden belül? akár 1-2 éven belül? Ez pusztta statisztika

Figyelt kérdés
2023. szept. 6. 18:56
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
83%
Jövőre 40 éves leszek.Elég jól nézhetek ki,ha az udvarlóim számát nézem.A legtöbb csak dugni akar,de van pár akivel komoly kapcsolat is lehetne.Nem kell azért a 40esek temetni.Férfiban,nőben is van jopár,aki huszonévest is kaphatna magának.
2023. szept. 7. 12:38
 42/46 anonim ***** válasza:
94%
Lehet, hogy idealista vagyok, de szerintem senki nem azért vágyik valamire, hogy másoknak többet mutasson. Én azért vágyom jobb kocsira, mert szeretem az autókat és azért utazom mert azt akarom érezni, hogy nekem jó elutazni ezekre a helyekre. Ki meg azért teszem, mert így nekem is könnyebb visszaemlékezni, naplózni stb...
2023. szept. 7. 12:39
 43/46 anonim ***** válasza:
8%

42. Tényleg idealista vagy! Ma az emberek ott rúgnak bele a másikba ahol csak tehetik. Ott verik át egymást ahol csak tehetik. A rongyrázás is arról szól, hogy burkoltan lenézzék a másikat, hogy odabiggyesszék mások orra alá azt, hogy nézd csak én mit tehetek meg amit te nem! A közutakon az előzgetések zöme is arról szól hogy az egyik lenézi a másikat, az előzéssel közli hogy egy nagy rakás sz*r vagy! Ha a másik nem hagyja magát, mivel ő is úgy gondolja hogy aki meg akarja előzni egy rakás sz*r, így lesznek a balesetek.

Így van ez mindenhol. Munkahely? Ne viccelj már, ha nem vagy ott, egyből kibeszélnek. Ez az emberi természet, mindig a másik felett akarnak állni. Egy utazással, az autókkal, a házakkal, a ruhákkal. Mindegy mivel.

Pl. az én álmom nem kerül pénzbe, mégis baromi nehéz lenne megvalósítani! Tudod miért? Mert rajtam kívül másoknak is benne kellene lenni, ami azt jelenti lehetetlen küldetés.

2023. szept. 7. 12:45
 44/46 anonim ***** válasza:
85%
A közúti részével nem értek egyet. Én azért előzök mert sietek, meg mert veszélyesnek tartom konvojban haladni. Ha az egyik csinál egy marhaságot, nagyon nehéz elkerülni, akkor is ha megfelelő követési távolságot tartasz. Engedem előzni azt aki gyorsabb, sőt, most figyelj: jobbra tartok, közúton, autópályán, lakott területen kívül mindenhol, mert nekem nem fáj, ha a másik gyorsabb, menjen. :)
2023. szept. 7. 13:03
 45/46 anonim ***** válasza:
100%
Ha csóró vagy, akkor nem éri meg.
2023. szept. 8. 10:45
 46/46 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem sokan vannak, akik azt hiszik 30 évesen kinéz valaki 50nek, 40esen meg 70nek.

Jó, vannak alkoholisták, elhanyagolt emberek akik tényleg slamposak, mert már húsz évesen is azok voltak, csak akkor a valanenntire jó alakjuk még elvitte a dolgot a hátán.

De egy normális 30-40es aki eljár fodrászhoz, fogorvoshoz, nem szürke pörkölt foltos melegítőben van, és nem néz ki vállalhatatlanul.

És miért ne lenne együtt két hasonló korú?

Pont ahogy 20 évesen nem jönnek be a 15 évvel idősebbek, 35 évesen se indít be egy 15 évvel fiatalabb, mert már gyereknek tűnnek.

Az incel típus meg besavanyodott lesz fiatalon meg öregen is, és nem véletlen álmodozik 50 felett is arról, hogy neki magjd tini szűzlányok szülnek 5 gyereket szendén bólogatva kiszolgálva őket, pont mint az anyukájuk. Normális felnőtt emberek nem írnak esszét arról, hogy a "nők" 15 évesen szüljenek mert onnantól már csak protkó van meg járókeret.

2023. szept. 8. 18:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!