Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Megéri milliókat elcseszni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri milliókat elcseszni lagizra esküvőre vendégekre rongyrázásra amikor úgyis válás lesz a vége 1 évtizeden belül? akár 1-2 éven belül? Ez pusztta statisztika

Figyelt kérdés
2023. szept. 6. 18:56
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
3%
Látod kérdező, pont az a jó, hogy a többség így gondolkozik, ezért is érdemes ilyen bizniszekbe kezdeni, mert mindig lesznek olyanok akik azt hiszik mennyire "szükséges" több millát belenyomni egy esküvőbe. A szépségipar sem rossz választás, hiszen abban is nagyot lehet szakítani.
2023. szept. 6. 23:27
 22/46 anonim ***** válasza:
75%

A pénzszórásnak szerintem pl nincs értelme, pláne milliókat kidobni egyetlen pár órás bulira. De aki úgy áll hozzá hogy úgyis elválnak, az inkább ne is házasodjon, mert neki aztán tényleg felesleges.

Mi mindig is pici, családias esküvőt szerettünk volna puccparádé meg tömegnyomor nélkül, szűk család, pár barát, 17en voltunk összesen, utána egy ebéd, torták és ennyi. 95 ezer ftból megoldottuk az egészet:) 12 éve vagyunk házasok🥰 13,5 éve együtt.:)

2023. szept. 7. 00:44
 23/46 anonim ***** válasza:
77%

"A 2.házasság màr hadviselten vihartépázva érdekbol meg józanul már nem olyan."

Mi tavaly házasodtunk, 40+-osan, "hadviselten, vihartépázva". Első házasság mindkettőnknek (gyerekeink anyjával-apjával nem voltunk házasok) és nem érdekből, ámbár józanul köttetett. 5 éve vagyunk együtt, nagyon klassz a kapcsolat, szeretjük egymást és a gyerekeinkkel is jó a kapcsolat.

50 fős lagzi volt, nyilván manapság már ez is milliós nagyságrend, de a rongyrázástól azért messze van. Aztán elmentünk nem egész 1 hétre Mallorcára nászútra.

Nagyon jó emlék, örülünk, hogy ilyen szép esküvőnk és nászútunk volt. Nagyon meg lennék lepve, ha mi valaha elválnánk, de ettől függetlenül ezt biztosan nem bánnám.

2023. szept. 7. 09:28
 24/46 anonim ***** válasza:
10%
40+ felett újra házasodni?! :D :D :D Van önbizalom... Nem túl egészségtelen? Ennyire biztos vagy magadban hogy érsz valamit, hogy jól nézel ki, hogy valaki még megkíván? Nem semmi! 40+ felett már a szeméttelepen lenne az emberek helye, meg leginkább ott is van! 40+ felett félelemből házasodtál hogy mi lesz veled?
2023. szept. 7. 10:47
 25/46 anonim ***** válasza:
81%

Én szeretném megadni a módját annak, hogy összeházasodunk. Ez azért több annál, mint egy szülinap vagy mint mikor megünnepli a család a gyerek érettségijét.

Viszont a "megadjuk a módját" és a több tízmilliós rongyrázás között azért igen sok átmenet van. Irreális összeget én sem lennék hajlandó kifizetni. Nem azért, mert "úgyis elválunk", hanem mert egy csomó dolog azért fölösleges és túlzás.

2023. szept. 7. 11:13
 26/46 anonim ***** válasza:
86%

Tény1: Sokkal kevesebb mára a válás mint amennyi a házasságkötés, a házasságkötések száma meredeken emelkedik, a válásoké pedig meredeken csökken. (Forrás: [link]

Tény2: Senki nem kényszerít senkit arra, hogy nagy esküvőt tartson.

Szerintem simán megéri, ez olyasmi aminek szerintem meg kell adni a módját, mert szerintem a házasság messze nem csak egy papír (aki szerint nem változik semmi, illetve a pénzt sajnálja erre, az ne házasodjon/ ne tartson nagy esküvőt).

Olyan esküvőt kell tartani amilyenek Ti is vagytok, ami Titeket tükröz, mert ez rólatok szól. Ha Ti két tanúval érzitek ezt ünnepnek, akkor olyat, ha pedig százötven fő alatt nem érzitek bulinak, akkor meg olyat.

2023. szept. 7. 11:43
 27/46 senior10 válasza:
13%

Az lehet, hogy statisztikailag a házasságoknak "csak" a fele végződik válással, viszont arról van statisztika, hogy a maradék 50% az milyen házasság valójában? Mert nyilván a fb-n, ismerősöknek előadják a nagy boldogságot, közben meg rohad az egész már a 3. évtől kb, és nagyjából egy időzített bomba, hogy mikor szúrja nyakon az egy fél a másikat...

Na meg olyan is van környezetemben nem is egy, hogy papíron még házasok de valójában nem élnek együtt már évek óta..

2023. szept. 7. 11:45
 28/46 anonim ***** válasza:
90%

Kedves 24-es...

Első házasságunk így 40+-osan, ahogy írtam is. Képzeld, negyvenesek megkívánják egymást. Te a 14 éveddel ezt nyilván nem tudod még elhinni, nem is kell kisfiam, majd felnősz.

Félelemből, hogy mi lesz velem...?? Én nem kisgyerek vagyok mint te, felnőtt nő, gyerekkel, állással, lakással, autóval - mi lenne?:) Értem már nem kell jöjjön anyukám a napközibe.

Szeméttelepen? Édesanyádat kérdezd meg, ő már a kukában volt-e az én koromban. Majd írd meg, mit válaszolt!

2023. szept. 7. 11:46
 29/46 anonim ***** válasza:
32%

24.

A 23-as 40 pluszosan nem újra házasodott, nekik az az első.

Amúgy alapvetően egy 2. házasság már nem olyan, főleg ha csak pl a pasi öregebb és már volt házas. Nem olyan mintha mindketten együtt élnék meg ezt a pillanatot. Hisz az egyiknek már megvolt.

Sógornőmnek lesz októberben esküvője így, 27 évesen (első házassága), hozzámegy egy 47 éves, elvált gyerekes faszihoz....hát, számomra ennek pl már nem lenne meg a varázsa egyáltalán. De persze kinek mi.

2023. szept. 7. 11:46
 30/46 anonim ***** válasza:
83%
#29: Akkor a második gyerek sem olyan már mert már volt egy? Nagyon egyszerűnek kell lenni, hogy ezt így lásd.
2023. szept. 7. 11:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!