Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri milliókat elcseszni lagizra esküvőre vendégekre rongyrázásra amikor úgyis válás lesz a vége 1 évtizeden belül? akár 1-2 éven belül? Ez pusztta statisztika
Ez te vagy. Más meg másért válik. Van a helyzet, mikor az se érdekel, hogy mit fogtok enni, csak takarodjon.
Te meg ezek szerint nem válni akarsz, csak csajozni. Ne aggódj, majd a feleséged akarni fog.
A statisztika valószínűséget mér. Nem tuti jóslat. Vannak sírig tartó házasságok. Az életben egy dolog 100%-ig biztos, az pedig a halál. Úgyhogy ezen logika alapján akár azonnal fel is köthetnéd magad egy fára. Mégsem teszed.
Valakinek biztos megéri. Nekünk lazább esküvőnk volt, nagyon jó emlék.
"Valakinek biztos megéri."
Az biztos. az esküvőt szervező cég pl nem panaszkodik, az tuti.
Értem, hogy a házasságok fele válással végződik, de egyesek miért csinálnak úgy, mintha legalábbis 95% lenne a válás esélye? Az, hogy valaki a szerencsésebbik felébe tartozik az nem "kivétel". Arról nem is beszélve, hogy a válások száma a 2000-es évek eleje óta folyamatosan csökken.
Ettől függetlenül szerintem sem praktikus egy autó árát elkölteni egyetlen napra, de amíg mindenki azt csinálja, senki sem akar kimaradni belőle. Ez ilyen öngerjesztő folyamat.
A Kérdező osztályában a matektanár leszid mindenkit és azt mondja:
- Gyerekek! Olyan buták vagytok, hogy az osztály 50 százaléka meg fog bukni matekból!
Erre felszólal a Kérdező:
- De hiszen nem is vagyunk annyian...
Az emberek eléggé utánzóak, vagyis úgy gondolkodnak, ha a szomszédék nagy parádét csaptak akkor nekünk is nagyot kell hogy szóljon, hogy lássák milyen boldogok vagyunk és van lóvé is! Voltam olyan lakodalmon ahol a vendégek is háromszor öltöztek át (nők), hogy meg tudják mutatni az összes ünneplő ruhájukat. DE ettől egy házasság sem lett sikeresebb, sőt minél nagyobb volt a pucc, annál xarabb volt a magánéletük. De ezt csak az tudta aki közvetlen környezetükben élt.
Az hogy miért kell a pucc, erre mindig az a válasz, főleg nők szájából hallottam, hogy "de hát egyszer van az életben ilyen esemény, és igen is számít, hogy hogyan ünnepeljük meg, hogy felvállajuk egymást hivatalosan is ország, világ előtt! Ennek meg kell adni a módját, majd spórolunk később stb. Stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!