Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyi pénzt adnátok ajándékba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi pénzt adnátok ajándékba egy régi havernak akivel már nem tartod a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Ketten megyünk a párommal az esküvőre, a régi szép emlékek miatt úgy érezték meghívnak minket. De szoros kapcsolatban nem vagyunk velük már néhány éve. Ti ilyen helyzetben mennyit raknátok a borítékba?

2023. aug. 25. 11:03
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
78%

"Ja a násznép nem szórakozik, nem nekik rendezik a partyt?"

Nem hiszem, nekem legalábbis eddig mindenhol zsíros volt a kaja, zavart a tömeg, és a zene fos volt. Megkérdezhettek volna, mi legyen, ha már fizetnem kell.

2023. aug. 25. 14:49
 22/32 anonim ***** válasza:
81%

Amúgy igen, a legtöbb lagzin le vagy ültetve valami nagynénikék mellé akiket nem is ismersz, ehetsz levest, pogácsát meg fasírtot és hallgathatod a mulatóst. Nem tudom ezen mi kerülne 40ezerbe.

2023. aug. 25. 14:53
 23/32 anonim ***** válasza:
31%

#20! Valószínűleg te nem érted, amit te írsz.

Nem én vagyok a kérdező 😉 Kérdeztem én, hogy elmenjek-e? Én nem vagyok ilyen helyzetben, azt írtam, nem mennék el, a te tanácsod nélkül se. Mivel az volt a kérdés, mennyit adnék? Semennyit, hisz nem lennék ott. Tetszik érteni?

Nem hisztizek és nem háborodok fel, csak válaszoltam egy kérdésre.

Nagyon frusztrált lehetsz, menj strandolj egyet, és kisimulnak az idegeid, én is azt teszem😁

2023. aug. 25. 14:54
 24/32 anonim ***** válasza:
88%
Ja és én nem iszom alkoholt, de ugyanúgy ki kell fizetnem a rám eső piarészt, mint annak, aki összehányta a vécét.
2023. aug. 25. 14:55
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

"Ennyire fáj, hogy másnak jó, hogy más boldog, hogy más megosztaná ezt másokkal is?"

Nyugodtan legyen boldog, és nyugodtan ossza meg másokkal is. De mondjuk a hatlovas hintót/galambröptetést/külföldi divatszalonból hozatott menyasszonyi ruhát azért ne számolja bele az önköltségbe senki.

Egyáltalán, amikor ilyenkor a fogyasztás fogalmán mit kell érteni? Szerintem kaja, pia, süti, max. a terembérlet.

De a többi járulékos költség (fotós, limuzin,kutyafaxa, ezek ne számítsanak már bele). Akkor ne tartson, vagy tartson egy szerényet, és kész.

2023. aug. 25. 16:10
 26/32 anonim ***** válasza:
74%
A fogyasztás kerül ennyibe, nem a galamb
2023. aug. 25. 19:29
 27/32 anonim ***** válasza:
18%

Ma Magyarországon egy esküvői menü italcsomaggal kb. 40e Ft egy átlagos helyen. Ebben a vacsora, az italfogyasztás, esetleg a desszertek talán a terembérlet vannak benne.

Ha nem kívánod ezt finanszírozni, simán ne menj el! A többi melléduma, irigykedés meg hiszti.

2023. aug. 25. 19:47
 28/32 anonim ***** válasza:
73%

Piálni nem piálok. 3 pohár üdítőért, kihűlt rántotthúsért meg pár szem pogácsáért pedig nem fogok 30-at fizetni.

Szívesen kifizetem a fogyasztásom, de akkor kérdezzék meg mit akarok fogyasztani. Rendeljen akkor mindenki előre magának amit akat aztán csókolom.

2023. aug. 25. 21:43
 29/32 anonim ***** válasza:
25%
#28: ....vaaaagy ne menj esküvőknek még a közelébe se!
2023. aug. 25. 21:46
 30/32 anonim ***** válasza:
33%

Pont ezt akartam írni

Ha magának akár rendelni, akkor nem kell esküvőre menni

2023. aug. 26. 06:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!