Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyi pénzt adnátok ajándékba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi pénzt adnátok ajándékba egy régi havernak akivel már nem tartod a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Ketten megyünk a párommal az esküvőre, a régi szép emlékek miatt úgy érezték meghívnak minket. De szoros kapcsolatban nem vagyunk velük már néhány éve. Ti ilyen helyzetben mennyit raknátok a borítékba?

2023. aug. 25. 11:03
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
78%
8, ha a saját ellátásomat kívánom finanszírozni, akkor sokkal jobb ötleteim is vannak, mint másnak az lagzijába menni a szabadnapomon. Nem én kértem, hogy hívjanak meg, nem értem, mire fel az elvárás, hogy fizessem ki a részemet.
2023. aug. 25. 11:44
 12/32 anonim ***** válasza:
91%

Nyilván nem is megyek olyan helyre ahol 30k belépőt fizettetnek velem olyan programra amit nem feltétlenül én választok. 😊

2023. aug. 25. 11:47
 13/32 anonim ***** válasza:
83%
Semennyit. El sem mennék Mit keresnék ott? Gondolom, szép nagy flancos lagzit akartak, be kellett tölteni a létszámot valakivel. Én biztos nem finanszíroznám nekik, jobb helyre is el tudom költeni a pénzem.
2023. aug. 25. 12:02
 14/32 anonim ***** válasza:
34%

Egyszerű a képlet: ha elmész és ha megteheted illik a saját fogyasztásod kb. finanszírozni. Ez ma Magyarországon egy átlagos esküvőn 30-40e Ft/fő. Ha nem megy, azt nyilván minden értelmes ember megérti, a többség volt lent anyagilag, élt nehéz éveket, tudja milyen amikor egy ilyen kiadás nem fér bele. Itt mérlegelsz, hogy mennyit tudsz adni és eldöntöd ez alapján, hogy elmész-e vagy nem. Ha pedig felháborodsz rajta, hogy meghívtak, rosszindulatúan puffogsz, hogy nem fogod a flancolásukat finanszírozni, akkor diszkréten jelzed, hogy nem tudsz elmenni. Ugye nem volt olyan nehéz?!

Röhej egyébként, hogy egy-egy ilyen kérdésnél szépen kijön, hogy mi a probléma ezzel a társadalommal. Ide hallom, hogy hangosabban ütitek le a billentyűket amikor leírjátok a rongyrázás és a flancolás szavakat. Ennyire fáj, hogy másnak jó, hogy más boldog, hogy más megosztaná ezt másokkal is?

2023. aug. 25. 12:44
 15/32 anonim ***** válasza:
19%
Ha nem kívánod a fogyasztásod finanszírozni, meg még utálod is, akkor el se kell fogadni a meghívást. Gondolom, nem kötelező.
2023. aug. 25. 12:52
 16/32 anonim ***** válasza:
69%

Hogy másnak jó??? Mégis mi a “jó” abban, hogy 100 másik embertől kalapolnak össze pénzt a szórakozásukra? 😂

2023. aug. 25. 13:25
 17/32 anonim ***** válasza:
19%
Ja a násznép nem szórakozik, nem nekik rendezik a partyt?
2023. aug. 25. 13:27
 18/32 anonim ***** válasza:
71%
Fejenként 40ezerből sokkal jobban is lehet szórakozni, mint random haverként ücsörögni egy lagziban. ;)
2023. aug. 25. 13:30
 19/32 anonim ***** válasza:
60%

#18! Ezt bebuktad, halálos nyugalommal írom le a flancos szót 😁

Utálom az esküvőket, a sajátomra se mennék, nem hogy máséra. Életemben 1x voltam a tesómén. Bőven elég volt, még sok is.

Tőlem aztán mindenki olyan flancosat tart, amilyet akar. De amikor valaki 1000 éve nem látott ismerősöket szed össze, az mindig azt jelenti, hogy akar egy naaaagy esküvőt, de jelenleg nincs elég ismerőse. Én pedig ki nem állhatom a sznob embereket, mert akinek az a fontos, hogy sokan legyenek nem az, hogy a valós szeretteivel ossza meg az örömét, az az. Szánalmasnak tartom.

Na, most,ha én utálom az esküvőket és a sznobokat, akkor szerinted abból a pénzből elmegyek egy rakás sznob félidegennel bájologni vagy mondjuk inkább a szerelmemmel egy wellness hétvégére, ahol jól érzem magam? Ez nem irigység, hanem józan ész.

2023. aug. 25. 14:35
 20/32 anonim ***** válasza:
89%
#19: Ezért írtam, hogy ha ezen Te felháborodsz, meg itt hisztizel, akkor nem kell elmenni. Érted amit olvasol?
2023. aug. 25. 14:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!