Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az egyik kollégámat meghívtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyik kollégámat meghívtam az esküvőnkre, de félreértette, azt hitte a lagzira is meglesz hívva. Mit mondjak neki?

Figyelt kérdés

Direkt olyan meghívót adtam neki, amin a templomi esküvő és a polgári esküvő időpontja és helyszíne szerepel, de a lakodalom az már nem. Ki is emeltem, amikor meghívtam, hogy szeretettel meghívom őt az esküvőre.

Viszont ő félreértelmezte, nagyon örült neki és már a bulit tervezgette/örült neki.

Mit mondanátok ebben a helyzetben?

2023. aug. 14. 11:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
65%

"Temetéseknél érdekes mód sosincs olyan hogy valaki torra készül de csak a ravatalig jut."

Ez baromság. Oda is az megy el, akinek külön szólnak, diszkréten.

2023. aug. 14. 12:12
 12/21 anonim ***** válasza:
72%

"Esküvőre meghívó naná hogy a lagzit is magában foglalja."

Nem egészen. Van, ahol kétféle meghívó készül, egy olyan, amit a kérdező is írt, és a meghívók másik része olyan, amiben szerepel az "és az azt követő lakodalomba X Y étterembe."

Vagy van, ahol egyféle meghívó van, és külön készül vacsorakártya, azt teszik bele annak a meghívójába, akit a buliba is meghívnak.

Mondom ezt úgy, hogy én inkább voltam azzal a 18 emberrel a házasságkötő teremben, akikkel utána a lagzimon is voltam. Valamint nem szoktam elmenni vendégként sem úgy, hogy csak a szertartásra, akkor kihagyom.

2023. aug. 14. 12:16
 13/21 anonim ***** válasza:
80%

11, TE nem vagy normális.

Előtte szoktak szólni, hogy utána lesz egy összejövetel, nálunk pl. szüleim házában volt. A fél város ott volt a temetésén, de nyilván nem szóltunk mindenkinek, csak a testvéreknek, unokatestvéreknek. De már előtte, szóval semmi különválás és tökölődés nem volt, mindenki beült utána a kocsijába, aztán hogy ki hova ment (haza, vagy mihozzánk) az már nem tartozott senkire.

2023. aug. 14. 12:21
 14/21 anonim ***** válasza:
75%
A temetést, halotti tort nagyon nem kéne idekeverni, egy kicsit gondolkozzatok már… Szinte minden temetés nyilvános, ami azt jelenti, hogy az megy el, aki csak akar, és nem klasszikus meghívás szokott lenni, csak tájékoztatod a környezetedet, ill. akikkel az elhunyt vmilyen kapcsolatban volt. Lehet, hogy 2 ember fog menni, az is lehet, hogy 100, és nem rajtad múlik. Ha egy család esetleg tart tort, itt abszolút nem ciki csak megadott személyeket hívni, vagy menjen akár 100 ember is mondjuk egy kis panellakásba, és őket mind etetni-itatni? Ugyan már… Az esküvőd vendégszámát viszont te szabod meg, a maximumot, és ha már kimondottan vkit hívsz a szertartásra, akkor igenis legyen annyira fontos, hogy a lagziban is legyen helye!
2023. aug. 14. 12:49
 15/21 anonim ***** válasza:
86%
Említsd meg neki, hogy várod szeretettel a szertartásra és azt is, hogy sajnos csak szűk körű vacsora lesz,nem tudsz sajnos mindenkit oda is meghívni. Valami ilyesmit mondanék.
2023. aug. 15. 12:48
 16/21 anonim ***** válasza:
20%

6-os, ha lement az agyvized, felvilágosítanálak, hogy te az én ezeréves kérdésemről beszélsz:D

Nagyon más moziban vagy, ugyanúgy, ahogy az én kérdésem alatt is voltál. Látszik, a stílusod azóta sem lett elfogadhatóbb!

2023. aug. 15. 18:19
 17/21 anonim ***** válasza:
52%
16 szal eltévesztette a címzettet de ettől még te felvágtál az esküvőddel a plebs előtt?
2023. aug. 16. 00:00
 18/21 anonim ***** válasza:
19%
Nem, teljesen más volt a sztori ott is, de hasonló stílusban szövegelt végig. 😊
2023. aug. 16. 10:29
 19/21 anonim ***** válasza:
83%
Mizújs kérdező, beszéltél vele azóta?
2023. aug. 16. 11:18
 20/21 anonim ***** válasza:
85%

Emberek! A népnek nem lehet ám eleget tenni. Az én munkahelyen például az a szokás hogy az esküvőre az egész intézményt meghivjak, mindenki dob a közösbe egy ezrest, aztán azt megkapja az ifjú pár és aki akarja megnezi a szertartást aztán csá, a lagzin már nincsenek ott.

Na most, én ezt nem akartam. 3 embert akivel közeli a kapcsolatom azt meghivtam oda is, meg a lagzira is, a többieket sehova. És találjátok ki mi történt. Igen, megsertodtek az emberek hogy nem hoztam mindenkinek egy közös meghivot a szertartasra.

Úgyhogy a kérdező nem csinált ezzel egy forma bontó valamit, van ilyen szokás.

2023. aug. 16. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!