Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mindig félreértem a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig félreértem a férfiak kedvességét, hogyan kerüljem el ezt?

Figyelt kérdés

Ha egy férfi pl.: munkahelyen kedves velem, viccelődik, udvarias vagy kérdez az életemről vagy kávézunk egyet munkaidőben akkor mindig azt hiszem hogy ezek a férfiak vonzódnak hozzám...

Velem nem szokott kedves lenni egy férfi sem, nem is közelednek hozzám a magánéletben.

Hogyan kerüljem el ezt, hogy ne gondoljak többet mint ami?

2023. aug. 10. 19:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Kösd le magad, légy boldog pasi nélkül is és ismerkedj.
2023. aug. 10. 19:41
 2/13 anonim ***** válasza:
70%

Nem tudod elkerülni szerintem, én is mindig így hiszem, mert mindig így van, velem pont az ellentéte. Hátsószándék nélkül sosem voltak még kedvesek velem, látom ahogy végigmérnek, vagy hozzámérnek véletlen, túl közel hajolnak, ami már kellemetlen, és ha tetszik én is felveszem ezt a hülye flörtölő viselkedést, ha meg nem, akkor meg védekező-támadó ellenséges leszek velük, aztán nem értik miért, mikor a mellem bámulták, vagy szexes poént sütöttek el, "tök ártatlanul" nem csináltak semmit.

Én is rosszul kezelem, ha úgy gondolom meg akarnak dugni, mivel ez ösztönös, csak annyit tudtam csinálni, hogy kivonultak az ilyen helyzetekből, szinte csak nők vesznek körül.

2023. aug. 10. 19:41
 3/13 anonim ***** válasza:
88%

"Velem nem szokott kedves lenni egy férfi sem"

Most mondod, hogy szoktak, csak te ebbe többet látsz.

2023. aug. 10. 19:42
 4/13 anonim ***** válasza:
33%
2-es, nőként a csak nők között se nagyon lehet semmit csinálni, állandóan a szexről beszélnek egymás között sokan, ezért nem szeretem a női brancsokat, méregetnek helyezgetnek hol állok hozzájuk képest.
2023. aug. 10. 20:12
 5/13 anonim ***** válasza:
97%

Eleve minek gondolsz bele többet? Össze akarsz veluk jönni?

En akitol nem akarok semmit azzal nem kezdek el fantáziálni sem ha kedves, ha nem az.

Elobb mèrd fel a terepet.

Nős e meg stb. Szexkereső luzer e. Minden kolleginának bókol e. Csak a jo munkakapcsolat motiválja e. Ha szingli vajon miert dobja mindenki.

Ne abba habarodj bele hogy kedves.

2023. aug. 10. 20:17
 6/13 anonim ***** válasza:
82%
Őszintén szólva ebben nem tudok segíteni, mert 40 év felett még én is ugyanúgy vagyok, mint te, de csak a szingli férfiakét értem félre. Ebből következik, hogy az "éhes disznó makkal álmodik". 😅
2023. aug. 10. 21:53
 7/13 Ywerd ***** válasza:
100%

Én férfiként rendszeresen ebbe futok bele .

Viszont vezetőként sosem engedhettem meg magamnak azt hogy egy nagyobb kollektívában összejöjjek valakivel ( még ha be is jött a hölgy nekem ) , ezért amikor éreztem, hogy hm többet szeretne, szépen elmagyaráztam mindegyiküknek : ez munkakapcsolat és az is marad.

És ugyanúgy viselkedtem velük továbbra is , megértették,nem volt további gond ezzel .

Úgyhogy vannak így sokan , kérdező, valószínűleg szeretetre, kedvességre ,odafigyelésre vágysz,ahogy mindenki .

Ha ezt megkapod majd valakitől otthon , szépen megnyugszol és rendbe jön ez is .

2023. aug. 14. 09:31
 8/13 anonim ***** válasza:
58%
Foglalkozz a baratoddal ne idegen ferfiakksl mondjuk.
2023. aug. 14. 20:08
 9/13 gergelice16 ***** válasza:
90%
Egyetértek abban, hogy férfi nélkül kell megtanulnod boldognak lenni, és csak utána ismerkedni. Annyit tennék még ehhez hozzá, hogy szerintem légy nyitott férfiakra, de ne lovald bele magad addig, amíg ténylegesen randira nem mentetek. Addig pedig társalogj férfiakkal, ha akarsz, ha pedig nem, nem. A többin pedig akkor gondolkozz el, ha már elhív. Persze, ha valaki megtetszik, flörtölhetsz vele, hogy meggyorsítsd a folyamatokat, csak érzelmeket ne vigyél bele, amíg biztos nem vagy a dolgodban. Remélem tudtam segíteni. Hajrá :)
2023. okt. 2. 12:48
 10/13 anonim ***** válasza:
49%
Legyen önszereteted. Azért érted félre mert a férfiak kedvessége által egófényezed magad egy darabig.
jún. 30. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!