Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Gáz ha azért nem megyek el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha azért nem megyek el egy barátom esküvőjére, mert nem kedvelem a nőjét? Kulturáltan megírtam már neki, nem megyek.

Figyelt kérdés
2023. aug. 12. 12:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ok, akkor mi a kérdés. Megírtad, úgyhogy, már tökmindegy
2023. aug. 12. 13:59
 12/17 anonim ***** válasza:
89%
Nagyon gáz, de igazából szivességet tettél a párnak azzal, hogy kivontad magad az életükből ezzel a húzással. Nekem is van olyan barátom, akinek nem túlzottan kedvelem a párját, de tisztelem őt és a kapcsolatát annyira, hogy sosem tenném szóvá.
2023. aug. 12. 19:58
 13/17 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem alapvetően nem gáz, az gáz viszont, hogy ezek után elvárod, hogy a barátságotok ugyanolyan legyen. Gyakorlatilag tüntetőleg nem fogadod el a párját... neki meg a párja fontos. Ha meg ennyire megváltozott miatta, akkor nagyobb a valószínűsége annak, hogy a barátságotoknak már annyi.
2023. aug. 13. 16:11
 14/17 anonim ***** válasza:
14%
Szia! Igazad van, minek jópofáskodj, ha nem szereted! Az egyenes jellem az egy jó tulajdonság!
2023. aug. 14. 00:39
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Az a gáz, ahogy ezt kommunikáltad.

Nem kell elmenned egy esküvőre, de csak mond le, hogy sajnos nem tudsz ott lenni. Nem kell részletezni.

Mondjuk egy közeli barátom esküvőjére én akkor is élmények, ha nem annyira kedvelem a párját.

2023. aug. 14. 12:08
 16/17 Kekcsi ***** válasza:
100%
Ha azt várod, hogy a gyakorikerdesek.hu felhasználóitól megkapod a visszaigazolást, hogy persze, ez normális, sőt ritka az ilyen egyenes ember, bátor húzás, az gáz. Amikor esküvőre hívnak, a kérdés nem az, hogy van-e kedved egy bulihoz aznap velük. Hanem hogy ér-e neked a kapcsolatod a barátoddal annyit, hogy félretedd a sérelmeidet egyszer az életben egy fél napra. Erre mondtál nemet.
2023. aug. 18. 00:58
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem is volt olyan kollégám akinek az egyik legjobb barátjának a feleségét még az összejövetelül elötről ismerte és x alkalommal sirogörcsik megalázta, de ettől még vagy 10 évig összejártak, utána borult csak ki a bili.
2023. aug. 19. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!