Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ki mennyit költött mostanában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mennyit költött mostanában esküvőre?

Figyelt kérdés

Azt is írjátok légyszi mennyi volt a létszám.

Jól érzem hogy hiába csak 40 embert szeretnénk 3-4 milla lesz így is?

2023. aug. 2. 02:48
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
72%

Akkor valószínűleg az én sminkesem volt egy rakás kaki, mert pontosan ugyanazokkal a termékekkel dolgozott, mint egy alkalmi esetében, és időben sem volt több. Ertem, hogy ketszer csinalta meg, de akkor sem korrekt ar. Nem mellesleg, nekem otthon profibb palettám van mint amivel ő dolgozott. De sajnos ez elmondható volt egy másik, felkapott youtuber sminkesrol aki a városomban dolgozik, volt szerencsém megtekinteni a munkáját és az eszközeit is, és nem ért 35-öt sajnos, mert hogy nála ennyibe kerül.

Amúgy de, szerintem is baromi olcsón dolgoznak, de ennyit kérnék. Ezért is adok nekik normális borravalót. De ők megmerdmelik, mert normális minőségben is szolgáltatnak.

2023. aug. 4. 11:52
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem állítom, hogy nincs a piacon, aki ugyanazért kér többet ha esküvőről van szó, azt állítom (remélem), hogy a többség nem ilyen. Más elvárások, más anyagigény, más befektetett munka kerül egy esküvői szolgáltatásba.

Az pedig azért baj ha ennyi olcsó szolgáltató van egy piacon, mert egymást hergelik bele az árversenybe, ami Nektek ügyféloldalon is rossz lesz a végén, mert ha mindenki lefelé megy árban, romlani kezd a minőség, mert a szolgáltatók tartani akarják a versenyt, csökkentenek, vagy legalábbis nem emelnek az áraikon (25%-os infláció mellett ez már magában öngól), de nem fogják tudni ugyanazt beletenni, mert megélniük is meg kell. Ezt vagy nagyon hamar felfogja mindenki, vagy amit itt tíz-húsz év alatt felépítettünk, az szépen romba dől és megyünk vissza a nyolcvanas évekbe színvonalban.

2023. aug. 4. 11:58
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak az alapot nézzük :

-vőfély/cm (ha 40 emberhez nem is kell, de valaki kell aki koordinálja a népet)

-fotós

-zene

Ezek olyan 600-800 ezerből kijönnek

Én a kettőnk ruháját kihoztam 200ból virágostól... Stb

Smink, haj, köröm kb 40-50 ezer

A kaja-ital az ahol még el lehet csúszni nagyon árban... 25-30eFt/fő amivel MINIMUM számoljatok (40 embernél 1-1,2 millió) . Dekort ki lehet hozni akár 100e körül is (mi az étterem dekorját választottuk az 1500Ft/fő volt).

Olyan 2-2,5 millióból megvan, DE ebben nincs semmi extra, ha bármi pluszt szeretnél, szinte pörögnek a tízen-százezrek.

2023. aug. 6. 09:58
 34/34 anonim ***** válasza:
80%
Idén lesz, 1 millió forint alatt ha nem számolom a nászutat, ami sokkal drágább, meg a ruhát, csak a vendégek zabbantását. 60 főt hívtunk, 40 jön el (cirka)
2023. aug. 10. 13:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!