Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Titeket zavar az autó dudát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavar az autó dudát nyomó esküvő?

Figyelt kérdés
Mikor az utcán hosszú sorban dudálnak egymás után.
2023. júl. 1. 15:35
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
76%

5 évente ha hallok ilyet egyszer. Kicsit parasztnak tartom de nem akadok fennt rajta.

De huzhatnának maguk utan konzervesdobozt is ennyi erővel. Egy filmben lattam vagy képen.

Já meg a virágos kocsik. "Csudaszép"

2023. júl. 1. 15:37
 2/23 anonim ***** válasza:
41%
*"csudaszíp"
2023. júl. 1. 15:38
 3/23 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar csak kíváncsi voltam a véleményekre nálunk még ez bevált szokás úgy látszik.
2023. júl. 1. 15:40
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavar. Aranyosak.
2023. júl. 1. 15:40
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Pont ma csodálkoztam rá, hogy külföldön is szokás. Amúgy nem zavar.
2023. júl. 1. 15:51
 6/23 anonim ***** válasza:
26%

Engem zavarni szokott, nem tudom, minek kell mindenkinek tudnia arról, hogy két ember megházasodott. Aztán eltelik egy év és elválnak...

Akik csendes esküvőt szoktak tartani nagy hacacáré nélkül, azok szoktak tartósan házasok is maradni.

2023. júl. 1. 15:53
 7/23 anonim ***** válasza:
55%

Egyáltalán nem, pedig utálom az esküvőket, nem is megyek egyre se.

De ez nem olyan gyakori. Szerintem max.azokat az öregasszonyokat zavarja, akiket minden más is. Más emberek puszta létezése.

2023. júl. 1. 15:55
 8/23 anonim ***** válasza:
24%

Nem, inkább csak szánalmas igyekezetnek vélem, mert általában max. 2 év, és válás lesz a vége:).

Azt miért nem ünneplik sosem ennyire látványosan:)?

2023. júl. 1. 16:02
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a belvárosban általában minden nyári szombaton hallom, sokan mennek a lakodalomba ezen az úton. De örülök nekik, remélem, sokáig együtt lesznek, és általában kinézek, hogy látom-e a menyasszonyt.
2023. júl. 1. 16:13
 10/23 anonim ***** válasza:
49%
Én rühellem, hogy őszinte legyek. Utálom az ilyen zajokat, főleg amikor pihenni szeretnék… Legyenek boldogok, ünnepeljenek, élvezzék ki a napot, stb., de nem tudom, miért kell ehhez felverni egy csomó vadidegen embert.
2023. júl. 1. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!