Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan házasodjunk össze, ha mindketten totálisan mást szeretnénk?
Én pedig tapasztalatból mondom, hogy ha nem akarsz nagy esküvőt, írtózól tőle, akkor ne legyen nagy esküvő...
Nekem ez volt. A férjem nagyon szeretett volna egy hatalmas nagy esküvőt, 120 embert akart meghívni, mindent akart. Mi is sokat veszekedtünk ezen, mert én is csak családdal szerettem volna, diszkréten.
Egy dologban nagyon kiakadtam, hogy a férjem itt a városban, tehát nem falun, konkrétan lovon szeretett volna elmenni a templomba, meg a házasságkötő terembe... Itt azt mondtam, hogy na ezt nem, nem vagyok hajlandó elfogadni.
De végül én beadtam a derekam, lett 120 ember, szörnyű volt az egész mert minden ami elromolhatott, az el is romlott. Egyedül egy dolog volt megható számomra, az első tánc a férjemmel.
Ennyi!
8-éve volt ez már, nyilván nagyon szeretem a férjem, kibírtam a kedvéért a napot, de rossz szájízzel emlékszem erre vissza.
Azóta beszéltünk erről sokszor, és ő is megbánta, mert ő se élvezte az egészet.
Tehát, hogy ezt enyhítsük, mi nem sokára újra fogunk esküdni, teljesen másképp.
Én a helyedben próbálnék olyan kompromisszumot kötni, hogy amit nagyon nem szeretnél, pl hogy Budapest egyik kerületében egy fehér lovon vigyenek (istenem...) Akkor ahhoz ragaszkodj. Én belehaltam volna ebbe, és még így is rossz volt az egész hogy mégse vittek lovon.
Sehogy!
"Egyikünk se akar engedni az elképzeléseiből?"
Hát ez itt a hatalmas probléma!
Ha egy esküvő így kifog rajtatok akkor ha egy nagyobb probléma felmerül hogy oldjátok meg?Akkor se enged majd a másik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!