Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan házasodjunk össze, ha mindketten totálisan mást szeretnénk?
Neki fontos neked meg mindegy, nem? Akkor szerintem kicsit a kedvében járhatnál. Elvégre jó esetben csak egyszer házasodik :)
Válassz egy olcsóbb, egyszerű ruhát, ha a költség a gond, akkor beszéljétek át, mi fér bele.
Egy kapcsolat, pláne egy házasság a kompromisszumokról szól. Arról, hogy annyira szeretjük egymást, hogy mindketten elmegyünk a falig abban, amiben engedni tudunk, hogy a másik kedvében járjunk. Esküvőfotós vagyok, kétszáznál is több esküvőt láttam belülről. A legtöbb helyen - már csak az anyagiak miatt is - kompromisszumokra kényszerülnek egy esküvő szervezésében. Én mindig arra biztatom a párokat, hogy engedjék el azokat a mondatokat amik úgy kezdődnek, hogy:
- "úgy szokták, hogy...."
- úgy illik, hogy..."
...és csináljanak olyan esküvőt amilyenek Ők maguk, mert akkor fogják tudni a sajátjuknak érezni. Próbáljatok olyan sarokpontokat keresni amiben egyet tudtok érteni, és mindkettőtöknek szimpatikus. Találjátok meg, hogy mitől lesz számotokra ünnep, állítsatok fel fontossági sorrendet és arra költsetek ami számotokra fontos, a többin pedig nyugodtan lehet spórolni, vagy mást kérni/választani helyette, vagy kihagyni. Egy esküvőnek egyetlen kötelező eleme van: a szertartás. Ezen kívül, hogy táncoltok-e, ha igen milyen zenére és mit, az csak rajtatok múlik, vagy, hogy mit viseltek. Nekem a fentiekből adódóan rengeteg "furcsán jófej" párosom volt már, volt aki sajtot vágott fel torta helyett, volt akinek legóból volt a menyasszonyi csokra és a dekorációja, volt akivel külföldre mentünk túrázni és közben készítettük el a kreatív fotóikat, volt akivel egy felfűtött gőzmozdonyon fotóztunk, volt akinek a szertartására Darth Vader maszkban érkezett a szertartásvezető, volt akinél hamburger volt a menü és volt akinél karácsony előtti esküvőn bejglit kapott desszertnek a násznép és még sorolhatnám ezeket napestig. A Tiétek, rólatok szól!
diszkréten szeretem élni az életem.
Vőlegényed is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!