Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan házasodjunk össze, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan házasodjunk össze, ha mindketten totálisan mást szeretnénk?

Figyelt kérdés
Ha rajtam múlna, akkor bemennénk az anyakönyvvezetőhöz 2 tanúval és aláírnánk a papírokat. Mindenki utcai, laza ruhában lenne, semmi kiöltözés. Nem láttam még olyan esküvői ruhát, ami tetszett volna, kislány koromban sem álmodoztam soha a nagy napról. A mostani árak mellett pénzkidobásnak gondolok erre milliókat elkölteni. A pasim klasszikus esküvőt akar esküvői tánccal, sok vendéggel, esküvői ruhával, dj-vel és nagy bulival. Egyikünk sem akar engedni az elképzeléseiből.

2023. jún. 15. 11:29
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
51%

Én ilyen esetben inkább a nagy esküvőnek a pártját fognám. Annak vagyok a híve, hogy mindig a nagyobb igényű, a kapcsolat felé nagyobb elvárásokat támasztó partner érvei a mérvadóak, mert az tartalmazhatja a minimalista partner elvárásait is, de fordítva nem.

A menyasszonyi ruhád lehet egy sima fehér utcai ruha és a lagzi is lehet egy laza nyári buli, de egy anyakönyvvezető teremben nem tud összegyűlni a család koccintani rátok.

2023. jún. 15. 13:44
 12/27 anonim ***** válasza:
41%

"Tisztában vagytok az árakkal? A szerényebb esküvő kb.5-6 millió Ft, a klasszikus 10-12 millió."

Esküvő és esküvő között is van különbség. A dekoráción sokat szoktak húzni, de egy sörsátras zabálás pár virággal és valami lejátszási listával nem rúg félmillió fölé. Én a nagy felhajtás híve vagyok, szeretnék milliókat szánni az első és remélhetőleg utolsó ilyen napomra, de azért meg lehet ezt oldani olcsón is, főleg falun, ahol mindenki halál lelkes és önti a süteményt, a sülteket és a nászajándékot az emberre az ismeretségi kör legnagyobb kertjének a végében

2023. jún. 15. 13:47
 13/27 anonim ***** válasza:
95%
Nyilván nem kell szakítani. De ha az elképzeléseitek különböznek, és kompromisszumra képtelenek vagytok, akkor ebből nem lesz esküvő. Végülis együtt lehet élni anélkül is.
2023. jún. 15. 14:36
 14/27 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem egy esküvős esetben annak kell engednie, aki a két tanúsat akarja. Mert neki csak szimplán nem fontos a buli, a másiknak viszont élete legjobb és legfontosabb eseménye lenne. Kompromisszumot lehet kötni, nem 100 vendég, csak 50-60, a menyasszony úgy néz ki, ahogy akar, lehet spórolni dolgokon, de van, amin nem érdemes. Neked ez csak egyetlen nap, amire elment némi pénz és annyira nem kellemes, de azért némi alkohollal el lehet lenni :D Neki viszont a szerelmetek ünnepléséről szól, hogy kikiáltja a világnak, hogy te vagy élete szerelme. Adj neki egy ilyen szép napot :)
2023. jún. 15. 16:49
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

A házasság pont arról is szól, hogy a nagy döntéseket megbeszélitek, alkalmazkodtok és egymást bodlogga teszitek, támogatjátok.

Itt el lehet kezdeni

2023. jún. 15. 16:54
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

"Miért szakítanánk azért, mert egy kérdésben nem érünk egyet, ha egyébként szeretjük egymást?"

Azért, mert képtelenek vagytok belátni, hogy nem csak a két véglet létezik, hanem lehet kompromisszumot is kötni. Nem kell ám 120-130 embert meghívni, nem kell méregdrága ruhát venni, ha nem szeretnél, simán lehet az esküvő egy lazább buli is, ahol tényleg csak azok vannak ott, akik fontosak nektek, és leszarjátok a hülye tradíciókat, úgy csináljátok ahogy ti szeretnétek.

2023. jún. 15. 21:31
 17/27 anonim ***** válasza:
82%
Hu, en nem akarok bugyuta lenni, de hogy lehet elkolteni 10-12 milliot egy eskuvore? Mifelenk egy nagyobb haz kerul ennyibe (Bekes megye). Meg az 5-6ra azt mondom, hogy talan, de ennek a duplaja??
2023. jún. 16. 07:31
 18/27 anonim ***** válasza:
85%
#17: Nézz rá az árakra, ennyiért házat utoljára tíz éve vehettél, azt is falun, ott ahol soha többet eladni nem tudod. Nagyon felszöktek az árak, mondjuk a 10-12M Ft költségvetés az abszolút felső kategória, ésszel szervezve, a számotokra fontos dolgokat szem előtt tartva 5-6-ból azért ki lehet hozni egy szép esküvőt ha nem akarsz nagyon sok embert meghívni, de sajnos a keleti olcsóság ideje lejárt itthon. egy egyszerű hamburger is közel van az 5.000 Ft-hoz egy jobb helyen sajnos.
2023. jún. 16. 07:44
 19/27 anonim ***** válasza:
61%
Ti nem illetek össze, ennyire egyszerű. Hagyjátok egymást békén.
2023. jún. 16. 20:01
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Azért 10 millás esküvő elég luxy... Mi tavaly hoztunk egy 90 főset 4 millióból tokkal vonóval. DJ, CM, fotós (ezek minden lagzin vannak kb 700-800 ezer), kaja 35e/fő, torta 1200-1500Ft/fő, ezen felül a ruhákon lehet fogni egy szerényebb fehér ruha 35-50 között is kijön, vőlegény öltöny 50e. Innentől kezdve igazából rajtatok múlik mit szeretnétek extrának.
2023. jún. 17. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!