Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Testvérnek mennyi pénzt adnátok ajándékba?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy jó a viszonyotok és nem minimálbért kerestek.2023. jún. 9. 23:13
11/33 anonim válasza:
En a batyamtol 100ezret kaptam, es szamomra kellemetlenul sok volt. A fizetesem egyharmadat boritekban latni nagyon nyomaszto. Ne ertsetek felre, tudtam, hogy kapni fogunk, de amikor a ferjemmel a boritekokat bontogattuk es meglattuk hogy az eskuvo aranak a 60%a visszajott, elfogott egy rossz erzes. Nem szeretek penzt kapni ajandekba, feszengek tole.
12/33 anonim válasza:
5 éve esküdtünk, féltesó bátyámtól 300 ezret kaptam. (Átlagnál jóval többet keres és nincs családja.)
14/33 anonim válasza:
Mi nagyon változó összegeket kaptunk a testvéreinktől. Ezek az összegek voltak: 20 ezer és 50 ezer volt azoktól, akik egyedül adták, akik párban jöttek: 60 ezer, 80 ezer és 120 ezer. Különböző korosztályúak és különböző anyagi helyzetben vannak.
15/33 anonim válasza:
Én 100 ezret adtam volna neki, de végül lefújták az esküvőt. Nem gondolom, hogy az én dolgom 0-ra kihozni senkinek sem az esküvőjét, ma szerintem már sajnos 25 ezer egy "beugró", így ezzel kalkulálva nekem a 100 ezer volt a reális. De szerintem ha a testvéred, ismered, tudjátok egymás anyagi helyzetét, és ha épp úgy van, az sem gáz, ha nem tudsz neki adni semmit, pótolod majd máshogy, esetleg segítesz szervezkedni, szállítani, díszíteni. Viszont ha meg valaki keres havi 1 milliót, akkor kicsit szarrágásnak tartom adni egy huszast. De nem kell túlzásba sem esni és fél milliót adni.
17/33 anonim válasza:
Semennyit. Meghívást se kaptak az esküvőre.
Nagyon negatív ember mind a 2 tesóm. Esküvőm napján nem azt akarom hallgatni, hogy mikor fog megcsalni meg otthagyni az asszony (szerintük) meg hogy én vagyok a világ legnagyobb barma, akit kihasznál a felesége. Ők mondjuk soha nem fognak házasodni, de ha házasodnának is, semmit nem fognak kapni tőlem.
19/33 anonim válasza:
Nem mindenki joindulatbol add , aki tehetosebb az is csak azert hogy megmutassa ő neki ez sem okoz gondot és kitinjon
20/33 anonim válasza:
Húgom 2006 ment férjhez, akkor adtam 100 000-ret.
Szerintem most úgy 200 körül adnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!