Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 2 év jegyesség, 3.5 év után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 év jegyesség, 3.5 év után esküvő. Hogy ne zavarjon?

Figyelt kérdés

Eléggé szomorú vagyok. A házasodási szándék megvan, csak a pénz nincs. Még úgy is rengeteg pénz egy esküvő, hogy kevesen leszünk (40 fő, olyan családtagok akikkel évi többször találkozunk, mindkettőnknek 2-2 közeli barátja és azoknak a párjaik, gyerekeik). Nem egy hatalmas esküvő a vágyam, csak ilyen teljesen alap, hogy kb 40 fő, polgári szertartás, vacsi, buli. De ez is nagyon spórolósan 3 millió de inkább több.

Idegesít, hogy mindenki családban is baráti körben is ilyen 2 év után már összeházasodott, mi meg csak 3.5 év után tudunk. Szülői támogatást nem kapunk, max valamennyi pénzt nászajándékba és nincs ennyi spórolt pénzünk esküvőre. Illetve szerintem az az ideális, hogy megvan az eljegyzés és elkezditek egyből szervezni, mi is szeretnénk de nem tudjuk... Max ha nagyon leadunk az igényekből de a vőlegényem azt mondja, hogy inkább adjuk meg a módját és akkor egy évvel később lesz a lagzi. Még az is megfordult s fejünkben, hogy előbb összeházasodunk két tanúval és akkor két év múlva megtartjuk a lagzit.

Hogy ne legyek ideges emiatt?

2023. máj. 12. 14:49
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%

Azta 😅😅

Nekünk ősszel volt esküvőnk. Igaz "csak" 20főre.

Simán megállt 400ezer ft-ba.

2023. máj. 12. 20:43
 32/41 anonim ***** válasza:
27%
Ugye tudod, hogy egy esküvő max 30 rongy? Bementek, kértek időpontot és összeházasodtok.
2023. máj. 12. 20:47
 33/41 anonim ***** válasza:
100%
Annyi sem.Keverik az esküvőt a lakodalommal.
2023. máj. 13. 19:13
 34/41 anonim ***** válasza:
70%
Kik vagytok, ti grófék, hogy "meg kell adni a módját"? Milyen mód az, ahol jóval a lehetőségeitek fölé lőtök? Mégis milyen korúak vagytok, hogy másokkal versenyeztek, hogy hány év után és mennyit szórnak el egy esküvőre? Én inkább szánnám azokat, akik két év után már házasodnak, hogy mennyire lehet stabil és jól átgondolt kapcsolat, elég ránézni a válási statisztikákra... Majd legközelebb lakás, ház kapcsán játszátok el ugyanezt, hogy azért mert Giziéknek házuk van, ti nem költözhettek egy másfeles panelba, milyen az már?! Mi a francnak meghívni 40 embert, ha nem tudtok ennyit megvendégelni? Majd küldtök egy fotót, azzal bejelentitek, hogy már házasok vagytok, és kész, a következő családi bulira már együtt mentek. Azt írod, hogy esküvőre nincs ennyitek. Akkor ezek szerint van pénz, csak ti magatok is sajnáljátok rá, és azért annyira mégse vagytok közeli kapcsolatban a rokonsággal, hogy ezt tudnák rólatok, és ajándék gyanánt lehetne arra számolni, hogy "visszaadná" mindenki a ráeső részt, hogy ne fizessetek rá. Akkor minek erőltetni, hogy erőtökön felül esküvőzzetek?
2023. máj. 14. 06:31
 35/41 anonim ***** válasza:
0%
Sok kérdés van, amire a kérdező bszik válaszolni. Vajon miért?
2023. máj. 14. 06:39
 36/41 anonim ***** válasza:
100%

Nem lőtt fölé sztem

Durva árak vannak, főleg éttermekben, főleg Pesten

2023. máj. 14. 10:17
 37/41 anonim ***** válasza:
100%

17,22,34# le se tudtam volna írni szebben.

5 éve vagyunk együtt a párommal, jövöre fogunk házasodni, de k.ra nem érdekel, hogy mások ennyi idö után már el is váltak. Eljegyzés már tavaly megvolt, de hova siessünk? A saját életünket éljük, nem másokhoz hasonlítgatjuk magunkat.

Megadni a módját pedig nem csak 3 millából lehet. A lényeget veszitek el az egészböl. Semmi szükség drága giccsre meg sokszázezres ruhára, föleg akkor, ha nem telik rá. Nem ezektöl lesz emlékezetes.

2023. máj. 17. 22:25
 38/41 anonim ***** válasza:
61%
Es finom ételt adni a vendégnek meg jó minőségű alkoholt is luxus?
2023. máj. 18. 09:03
 39/41 anonim ***** válasza:
67%
Nekünk nem lesz lagzink, nem telik rá. Jegyesek vagyunk, de lehet sosem leszünk házasok, engem a házasság intézménye amúgy sem vonzott sosem.
2023. máj. 27. 23:08
 40/41 anonim ***** válasza:
100%

Mi 6 éve vagyunk együtt, és nincs pénzünk lagzira sajnos.

Van már ház, felújítunk, mindig van mit csinálni, és mostmár babázni szeretnénk. Szívesebben költök kisbaba érkezésére milliókat, mint egy partira 6 év után.. :)

Nekem is fáj a szívem, de általában azok tudnak gyorsban szép nagy lagzit szervezni, akiknél a szülők fizetik. Páromnak egyetlen élő rokona van, az a bátyja, nekem meg anyukám örülök hogy az albérletét ki tudja fizetni.

Szóval nálunk sem lesz egyelőre lagzi, vannak jelenleg fontosabb dolgok. Most nagyon elborultak az árak, és még egy gagyi lagzi is rettenetesen drága.

2023. jún. 6. 16:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!