Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 2 év jegyesség, 3.5 év után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 év jegyesség, 3.5 év után esküvő. Hogy ne zavarjon?

Figyelt kérdés

Eléggé szomorú vagyok. A házasodási szándék megvan, csak a pénz nincs. Még úgy is rengeteg pénz egy esküvő, hogy kevesen leszünk (40 fő, olyan családtagok akikkel évi többször találkozunk, mindkettőnknek 2-2 közeli barátja és azoknak a párjaik, gyerekeik). Nem egy hatalmas esküvő a vágyam, csak ilyen teljesen alap, hogy kb 40 fő, polgári szertartás, vacsi, buli. De ez is nagyon spórolósan 3 millió de inkább több.

Idegesít, hogy mindenki családban is baráti körben is ilyen 2 év után már összeházasodott, mi meg csak 3.5 év után tudunk. Szülői támogatást nem kapunk, max valamennyi pénzt nászajándékba és nincs ennyi spórolt pénzünk esküvőre. Illetve szerintem az az ideális, hogy megvan az eljegyzés és elkezditek egyből szervezni, mi is szeretnénk de nem tudjuk... Max ha nagyon leadunk az igényekből de a vőlegényem azt mondja, hogy inkább adjuk meg a módját és akkor egy évvel később lesz a lagzi. Még az is megfordult s fejünkben, hogy előbb összeházasodunk két tanúval és akkor két év múlva megtartjuk a lagzit.

Hogy ne legyek ideges emiatt?

2023. máj. 12. 14:49
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
#3 Én akiktől kértem ajánlatot fotósok 300-500 között vannak, illetve a kaja pia 30/fő.
2023. máj. 12. 15:24
 12/41 anonim ***** válasza:
88%

3millióval akkor lőttél alá, ha 100-120 főre rendezel lagzit. De itt 40 főről beszélünk!

Helyileg hol lenne a lagzi?

A legnagyobb költség a kajáltatás. Milyen helyszínben gondolkodtok?

2023. máj. 12. 15:25
 13/41 anonim ***** válasza:
56%

"Még úgy is rengeteg pénz egy esküvő, hogy kevesen leszünk (40 fő, olyan családtagok akikkel évi többször találkozunk, mindkettőnknek 2-2 közeli barátja és azoknak a párjaik, gyerekeik)."

Valamit keversz.

Az esküvő ingyen van az önkormányzatnál.

Te lagziról beszélsz, nem? Az kerül csak pénzbe.

2023. máj. 12. 15:30
 14/41 anonim ***** válasza:
94%
Ez már most halálra van ítélve. Ha "csak" 3 millió spórolt pénzetek van, azt szerintem ne erre költsétek. Semmit nem tudsz tenni, jogosan zavar.
2023. máj. 12. 15:36
 15/41 anonim ***** válasza:
81%

"Idegesít, hogy mindenki családban is baráti körben is ilyen 2 év után már összeházasodott, mi meg csak 3.5 év után tudunk."

Ne idegesítsen, én pl. egyáltalán nem ismerek házaspárokat, és akikről mesélték, hogy házasodtak, azoknak meg nem volt lagzi egyáltalán, pl. a szüleimnek se.

Nem is tudnék kit meghívni, egyetlen rokonom van.

2023. máj. 12. 15:37
 16/41 anonim ***** válasza:
100%
Budapesten lenne az eskuvotok vagy mindenbol a premiumot akarjatok? A fotos 500ert szerintem nagyon draga.
2023. máj. 12. 15:40
 17/41 anonim ***** válasza:
88%

Ha ennyire nagy érvágás a 3 millió forint egy 40(!) fős esküvőre, akkor át kell gondolni a fontosságát! Ha ez életek álma, akkor spórolsz és nevetségessé teszed magad, hogy kilóg a s.egged a gatyál, de rázod a rongyot, mert hogy nem fogsz fejenként annyit visszakapni nászajándékba, az biztos...aztán lehet szívni a fogadat, hogy mínuszban vagytok... Ha nem engedheted meg magadnak az ekkora cécót, akkor kertben, sátras-bográcsost kell tartani, mint falun.

Én is szeretnék a svájci Alpokban nyaralót, mert nem bírom az itteni nyári meleget, de nem futja rá. Írjam ki kérdésként, hogy hogy ne zavarjon? Érted...

2023. máj. 12. 15:41
 18/41 A kérdező kommentje:
#12 Budapest vagy Pest megye. Három fogadó és egy hotel, amit néztünk. Az egyik fogadóban mondjuk a kaja olcsó, de ott van minden más, ami drágább, pl a terembérlet meg helyszíni szertartás.
2023. máj. 12. 15:41
 19/41 A kérdező kommentje:
Ha vidéken tartjuk akkor meg szállás kell mindenkinek tehát ugyanott vagyunk.
2023. máj. 12. 15:43
 20/41 anonim ***** válasza:
77%

Van hol laknotok? Úgy értem saját lakás vagy ház? Mert ha 3 millát nem tudtok félrerakni ennyi év alatt akkor elég silányak a jövőre való kilátásaitok...lakásra akkor most kezdjetek el gyűjteni ha 20 év múlva akartok. :D

Amúgy nekünk ruhával mindennel együtt 1.5 millió volt a 40 fős esküvő és minden tökéletes volt. Nem is értem..te se magadnak akarod ezt az esküvőt hanem csak mutogatni ha már a többiek 2 év után lagziztak...

2023. máj. 12. 15:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!