Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nekt.ek nem lenne ez sok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekt.ek nem lenne ez sok?

Figyelt kérdés

A lány búcsúmat tervezzük a barátnőimmel, mivel nem vagyok oda a meglepetésért így minden tisztázva van és minden meg van beszélve. Nekem ez is egy nagy nap, szeretném, ha jól menne.

A lányok beszerveztek nekem egy sztripper fiút vagy minek is hívják az ilyet és egy vagyont fizetnek érte. Kicsit hülyén érzem magam az egész miatt, a tini csaj énem rajong az ötletért, viszont a nő aki férjhez akar menni egyáltalán nem örül. De ez az este elméletileg arról szól, hogy kibulizzam magam utoljára.

A páromnak sem annyira tetszik az ötlet. Nem mondta, hogy nem, de látszott rajta, hogy nem repdes az örömtől. Szerintetek lemondjam? Ti mit tennétek ebben a helyzetben?

Nem szeretnék senkit sem megbántani, de ez meg igazából rólam szól, mégha ez így egoista is.

Ahhg

20l

2023. máj. 9. 20:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Megkérném a barátnőimet, hogy mondják le a sztrippert. Magam miatt és a vőlegényem miatt is.
2023. máj. 10. 08:52
 12/20 anonim ***** válasza:
88%
Ezeket a szeánszokat biztos valami irigy barát(ok) barátnő(k) találták ki, mint utolsó esélyt a boldog pár szétválasztásához.:D
2023. máj. 10. 08:59
 13/20 anonim ***** válasza:
94%
Ezek a baratnok csak sajat bulit csinálnak, nem neked…
2023. máj. 10. 09:15
 14/20 A kérdező kommentje:

Tudom és az összes "negatív kommenttel" teljesen egyet értek. Most beszéltem a barátokkal, lemondják. Nem is bánom. Párom teljesen megkönnyebbült, érthető módon. Én sem szeretném, ha egy nő vergődne az ölében. A tini lány énem örülne, az azzal a jelentéssel bírt, de valószínűleg nem jól fogalmaztam, hogy régen szülinapon biztos örültem volna, míg nem volt senkim. Bár elképzelve biztos nem ugyanaz. Valamilyen szinten ez csak megalázó a vevő fél számára is.

Köszönöm a válaszokat! 😊

2023. máj. 10. 09:16
 15/20 anonim ***** válasza:
77%

Jó döntés!

Sok boldogságot Nektek!

2023. máj. 10. 09:26
 16/20 A kérdező kommentje:
Köszönjük! ❣️
2023. máj. 10. 09:27
 17/20 anonim ***** válasza:
17%
Én nem látok benne semmi megalázót, de elég nyitott a felfogásom. Én nem vágytam rá, nem is volt, de a férjemet sem teremtettem le, amiért neki fizettek egy öltáncot... Hát ez legyen a legnagyobb gondunk az életben, szerintem ezt nem kell túl gondolni. Ha nincs kedved hozzá, jelezd, ne fizessenek ki ekkora összeget olyanra, amit nem is szeretnél. Egy hivatásos vetkőzősre meg aztán teljesen felesleges féltékenynek lenni. :)
2023. máj. 10. 13:41
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

Maguknak szervezik inkább a sztripper fiút, nem neked nyugi 😁 voltam hasonlón, aztán a srác kihívott engem is, de nem volt az, esetem, így nem passzolt a kémia. Viszont, ha saját búcsú rá is mondtam, csak úgy lehet pasi, ha én választom ki🙈🫠

Végül nem volt ilyen jellegű program.

2023. máj. 10. 20:42
 19/20 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem 17. te félreérted. Nem féltékeny itt senki, tudjuk, hogy a vőlegény nem kéri meg a sztripper kezét, de feleslegesnek és erőltetett színjatszasnak tartom, hogy a barinők barátok undszolasara intim vagy imitált intim kapcsolatba kerüljek bárkivel is. Ez nem egy női "hiszti" vagy túlreagálás, nagyon elbagatellizalni sem érdemes, hallottam történeteket, hogy néha igen van szex is, csak hát erről hallgatnak egyesek. Nem tudom ki szeretne úgy oltar elé állni hogy tudja, hogy a vőlegenye menyasszonya mással akárcsak taperolt vagy smárolt "buliból".
2023. máj. 10. 21:04
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
19# Szerintem nem értettem félre semmit. Mások vagyunk, más felfogással és ingerküszöbbel. Valakinek belefér, másnak nem. A kérdező nem akarja a sztippert, a párja meg befeszült az ötlettől, gondolom féltékenységből, vagy nem tudom. Erre írtam, amit írtam. Nem mondtam, hogy baj, ha valaki nem szeretne ilyet, de az sem baj szerintem, ha valakinek ez nem nagy ügy. Én simán oltár elé álltam a férjemmel úgy, hogy tudtam, hogy a legénybúcsúján megtapogatott egy hivatásost. Semmi bajom ezzel. Neked ez nem fér bele, más a felfogásod, elfogadom. Egyik sem jobb, vagy rosszabb, csak más.
2023. máj. 10. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!