Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajszikák! Nektek bejönnek az illegális pasik? Úgy értem akik bűnözésből keresik a kenyerüket. AMG Merci meg minden.
Figyelt kérdés
2022. aug. 31. 21:27
1/10 anonim válasza:
Igen. Főleg ha rácsok mögött vannak én meg költhetem a pénzüket, miközben kefélek a postásfiúval.
3/10 anonim válasza:
Az AMG merci mennyire kötődik a bűnözéshez? Nem látom az összefüggést.
4/10 anonim válasza:
Igen, bar egy AMG merci elvarhato legalis keresetbol is, pwrsze nem a gyari prolik koreben mozgok
5/10 anonim válasza:
Nem vagyok bűnöző, kikérem magamnak. Legális keresetből élek.
6/10 anonim válasza:
Nem "illegálisak" azok a pasik. Azért felsőbb kategóriás kocsival rengeteg huszon-harmincéves csávóka járkál, nekik azért apuci elintézte, hogy ne legyen a kocsi meg a pénz se illegális. Egy AMG merci azért bizonyos körökben nem nagy szám, a belvárosban is van belőlük bőven.
7/10 anonim válasza:
Mért pont AMG merci. Nekem az nem tetszik úgyhogy Maserati a minimum
8/10 anonim válasza:
Merci az csóró naplopók autója, Porsche v. Audi rs már komolyabb :)
10/10 anonim válasza:
4: én ugyan közel sem a gyári munkások körében vagyok, de azt kell mondjam szánalmas egy ember vagy. Ebben mérsz embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!