Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megértenétek, ha a barátotok nem akarna illegálisan meglátogtani titeket?
Külföldön dolgozom, és úgy volt, hogy barátom hamisít iratokat, csak hogy beléphessen az országba, azonban jobban utánanéztünk és ez komoly bűncselekménynek számít.
Így úgy döntött mégsem látogat meg, menjek én haza, kifizeti nekem az úti költséget is (én legálisan haza tudok látogatni)
Én már egyszer hazamentem, és most ő rajta volt a sor. Ti hogy éreznétek magatokat? A helyemben hazamennétek ti, vagy bántaná a büszkeségeteket? Miért vagyok csalódott barátom döntése kapcsán?
22/L
És milyen büszkeségedet sérti ez? Akarod látni vagy nem? Ha igen, akkor gyere haza. Ha nem, akkor duzzogj ott, ahol vagy.
Persze, majd a két szép szemedért okiratot hamisít. Neked csak utazni kellene, de ez is derogál. Jó ostoba vagy.
"Megértenétek, ha a barátotok nem akarna illegálisan meglátogatni titeket?"
Igen, megérteném. Ha netalán eszébe jutna hivatalos iratokat hamisítani, akkor meg kifejezetten lebeszélném róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!