Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megértenétek ha anyagi okok miatt lemondaná a barátnőtök a lánybúcsút?
Nem dehogy! Azonnali szakítás a barátnővel!
Mi az, hogy albérletre, ételre, rezsire kell neki a pénz, és nem egy berúgós, bulizós estére. Az ilyen nem méltó barát hozzád.
Ha a barátnőm lenne a menyasszony, aki lemondja, akkor abszolút megérteném. Sőt, a mostani helyzetben ez lenne a normális. Egyben felajánlanám neki, hogy ha lecseng a járvány, akkor tartsuk meg szűkebb körben a bulit és mi majd összedobjuk neki. Nem gondolom, hogy minden leánybúcsúnak minimum egy hosszú hétvégének kell lennie Párizsban vagy egy 5 csillagos wellness-hotelben.
Ha én lennék a menyasszony és egy barátnőm lemondaná, akkor összedobnánk neki a pénzt. Persze, most nem tartanák leánybúcsút.
hát ez ugye fejenként kb 20 ezer lenne..a szállás fejenként 10 ezer plusz felutazás, ajándék...a gond az hogy májusban már úgy néz ki semmilyen juttatást nem kapok.(koronavírus)
és kérdéses még az is , hogy egyáltalán június, júliura rendeződik e a dolog. Hatóság elrendelte a munkahelyem bezárását határozatlan időre, szóval ki tudja mikor lesz ismét fizetésem...
közben a párom eddig biztosnak vélt munkája is veszélybe került, úgyhogy nem tudom mi lesz...:(
minden erőmmel azon leszek , hogy félrerakjak egy kis pénzt, mert az esküvőre is kell.(szintén utazás, ajándék, pénz, szállás).
A májusi fizetésemből kell valószínű gazdálkodnom május , júniusban szóval most nagyon kétségbe vagyok esve.
Arra gondoltam még, hogy a szüleimtől kérek rá pénzt, de olyan rosszul élem meg, hogy hónapokra pénz nélkül maradok és másokra leszek utalva..:(
párom is mostantól a tartalékait éli fel, mivel náluk is hirtelen teljesen bizonytanná vált minden...
a cégek nem fogják bírni, ha még a nyáron is karantén lesz...:(
amúgy is rosszul érzem magam, de most így meg főleg, hiszen a szívem szakadna meg ha nem tudnék elmenni, de szinte szégyellem , hogy ilyenre a szülőktől kell pénzt kérnem majd...
a páromtól meg főleg nem várom el, hogy adjon pénzt , hisz így is most sokat segít és ráadásul az ő munkahelye is most veszélybe került egyik napról a másikra..:(
szomorú vagyok, hogy tehetetlennek érzem magam.
lehet csak eltúlzom , de most ezen is stresszelek, hogy mit tegyek, hogy csináljam, hogy meg tudjam kuporgatni a pénzem..:( volt már valaki hasonló helyzetben ?
Aki ezt nem érti meg, az nem barát.
Én megérteném, de őszintén szólva ebben a jelenlegi helyzetben nem szerveznék csoportos bulit, de mint menyasszony is azt mondanám, hogy hagyjuk ezt most.
Én most kezdem érteni, tehát arról van szó, hogy te, mint a menyasszony barátnője, nem mennél el a lánybúcsúra? Szerintem minden normális ember megérti, ha nincs pénzed. De az megvan, hogy most nem szabad összejöveteleket rendezni ugye?
(A kérdésed szerintem egyébként úgy hangzik, mintha a menyasszony akarná lemondani, a párkapcsoltok témakörben pedig mintha a férfiakat kérdeznéd, hogy mit szólnának, ha a barátnőjük ezt tenné)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!