Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha a baba az esküvőn csak body-ban van?
Figyelt kérdés
A 4 hónapos kislányomra találtam egy nagyon cuki, elegáns body-t, de nem találok hozzá illő leggingst/sortot/szoknyát. Az esküvő nyár közepén lesz, szóval amúgy is full meleg lesz elvileg.
Gáz, ha csak az a body lesz rajta?
2023. máj. 8. 22:43
11/21 A kérdező kommentje:
Ez az, nem egy sima kis nyári body
2023. máj. 9. 08:52
13/21 anonim válasza:
Figyelni kell ra hogy tul melege sem legyen .
14/21 Kései Sirató válasza:
A pelenka + body teljesen jó nyáron. Nem csinálnék ebből ügyet.
15/21 anonim válasza:
ez a kis body aranyos szerintem:) jo lesz ez
16/21 anonim válasza:
Szerintem nem oké, de ez elég szubjektív. Nekem a body olyan a babámon, mintha én egyszál pólóban lennék. És mivel én sem szeretek egyszál pólóban menni sehova, így őt sem vinném így sehova. :)
Keress hozzá egy szép kis fordos, mondjuk fehér rövidnacit mondjuk, vagy egy anyagban, színben hozzá passzolót.
Egyébként valószínű senkit nem fog érdekelni, ha csak egy bodyban lesz, de engem zavarna a saját gyerekemen.
17/21 anonim válasza:
Akkor már miért nem egy kis ruha? A body szerintem olyan, mintha fehérneműben lenne a gyerek, akkor is ha ez egyébként szerintem is aranyos.
18/21 anonim válasza:
Megnéztem a linkelt bodyt, és továbbra is azt mondom, esküvőre nem oké. Aranyos a body bármi más alkalomra, de nem esküvőre.
19/21 anonim válasza:
4 hónapos gyereket fixen nem vinnék, mert nem oda való. De ha neked belefér, hogy semmit sem látsz a szertartásból, mert kinn próbálod nyugtatni az esetlegesen ordító gyerekedet, akkor oké.
20/21 anonim válasza:
Kérlek vegyél rá valamit, vagy keress neki arra a napra egy másik ruhát. Semmiképp nem vinnem egy szál bodyban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!