7 hónapos baba etetése esküvőn?
Édesapám esküvőjére vagyunk hivatalosak, természetesen a babát is várják.
7 hónapos, ugye most benne vagyunk a kóstoltatásban, de nem tudom, ezt hogy fogom az étteremben megoldani. Köpköd, maszatol, nyáladzik, rettegek, hogy összekeni a terítőt, vagy a mellettünk ülőt. Nyilván viszek rengeteg textil pelust, váltóruhát, de az evést ott kell megoldanunk az asztalnál. Etetőszéket fogunk kapni, de abban itthon nem marad meg, nem hiszem hogy az esküvőn ez másként lenne.
Van valakinek tapasztalata? Előre félek
Otthon miben eszik?
Mi babakocsiban etettük egyszer esküvőn.
A terítő azért van, ha meg más ruháját félted, akkor válassz olyan pózt, hogy az ne legyen gond vagy kettőtök között legyen.
Ne rettegj előre, mert bevonzod, rástresszelsz.
#4!
Azt írta a kérdező, hogy várják a babát is az esküvőre.
Tudom, hogy most nagy divat megtiltani, hogy gyereket vigyenek esküvőre, amit meg értek, hogy miért, de ettől függetlenül szerintem nem elfogadható.
Mi jó pár esküvőn voltunk egy, majd két gyerekkel és meg tudtuk oldani, hogy se a vendégeket, se az ifjú párt ne zavarja.
7.-re.
Mert mit írt volna? Azt, hogy hagyd idegenre?
Semmi baja nem lesz, ha egy napig nem lesz az az étkezés kiváltva... Kicsit túltolod.
2-es voltam.
8-as!
Igen, nem egy olyan meghívót láttam, ahol kérték, hogy ne vigyen az ember gyereket.
10.-re.
De itt a faterja esküszik, és gondolom tudta az öreg, hogy akkor a lánya se menne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!