Miert nem eszik a 7 honapos babam?
Figyelt kérdés
7 honapos babammal 6 hete kezdtuk a hozza taplalast eddig orommel evett nagyon nyitott volt de valamiert 2 napja nem akar enni. Nem nyeli le csak a szajaba tartogatja nem tetszik neki az etel pedig a foztem neki. Cicizni ugyan ugy cicizik Mi tortenhetett?2021. okt. 22. 11:55
1/8 A kérdező kommentje:
*pedig a kedvenceit fozom neki most keszultem volna adni neki napi 2x
2021. okt. 22. 11:57
2/8 anonim válasza:
Lehet, hogy a foga jön, vagy nàthàs lesz.
3/8 anonim válasza:
A foga esetleg, ilyenkor ne erőltesd, hagyj ki 1-2napot és próbálkozz újra, hátha.
4/8 anonim válasza:
Fogra tippelek én is, ne erőltesd, de a szokott étkezést kínáld továbbra is, "kísérletezz" kicsit: lehet, hogy eddig pl melegen szerette az ételeket, most jól esne neki hidegen, stb... Ne ess kétségbe, jól csinálod 🙂
5/8 A kérdező kommentje:
Mèg a szàjat sem akarja ki nyitni :(
Ez elott nagyra nyitott szajjal vart minden falatot. Ha a kezebe adok pufit azt eloszeretettel eszi 🤷🏻♀️
2021. okt. 22. 13:06
6/8 anonim válasza:
Ezekre a válaszokra én is kíváncsi lennék. Az enyém 8 hónapos lesz pár nap múlva. 3x kínálom egy nap. Eddig csak-csak elnyammogott, de napok óta én is látom rajta, hogy nem szívesen eszik, vagy ha eszik is pl tízórait akkor ebédre,uzsonnára kb semmit, csak az anyatejet fogadja el. Ez tényleg ilyen nehezen “kell”, hogy menjen? Én is főzök neki amúgy, néha kap üvegeset, ha nem eszi meg a főztömet, akkor próbálkozom üvegessel. Eddig egy étkezés sincs kiváltva, totál káosz az egész. Szóval kérdező nem vagy egyedül a kétségbeesettségeddel.
7/8 anonim válasza:
Lehet, hogy zavarja az etetgetès. Adj a kezèbe puha eteldarabokat, amiket sajàt maga elcsòcsalhat. Pl. banàn, levesben főtt rèpa.
8/8 anonim válasza:
Én is a fogzásra tippelnék. Mikor a kisfiam foga bújt, sírt etetésnél..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!