Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha a baba az esküvőn csak body-ban van?
A 4 hónapos kislányomra találtam egy nagyon cuki, elegáns body-t, de nem találok hozzá illő leggingst/sortot/szoknyát. Az esküvő nyár közepén lesz, szóval amúgy is full meleg lesz elvileg.
Gáz, ha csak az a body lesz rajta?
Nem vagyok híve a még csak fekvő kisbabák agyoncicomázásának, mint pl kisfiún ing + nadrág, pláne öltöny, de egy szál body az übergáz mindkét nemnél. Nekem kisfiaim vannak, a kisebb baba, a nagyobbik meg 2 éves volt az első esküvőn ahol voltunk, de kb féléves babára ezeket adnám:
kislányra szép kis ruhát fodros bugyival a pelenkán,
kisfiúra világos színű piképólót vászonsorttal.
És vinnék rendes, kényelmes babaruhákat ha hűvösebbre fordulna az idő (bodyt, pamutnadrágot, kardigánt). Nem mi vagyunk a fő attrakciók.
Tudsz a bodyról képet feltenni?
A lányomnak volt anno olyan csipkés, fodros, rózsaszínben, ami simán jó lett volna esküvőre.
De nyár közepéig még találhatsz hozzáillő alsót, vagy a body helyett valami csinosabbat. Pl. Egy rövid száras napozó vagy egy alul bodys nyári ruha ugyanolyan kényelmes a babának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!