Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy szervezzek valakinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szervezzek valakinek lánybúcsút, ha senkivel nincs jóban, közeli kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Egyetemen lettünk jóban, akkor még nagyobb volt a társaság, én mindenkivel tartom a kapcsolatot még, ő már csak velem. Vidéken élnek, havonta 1 napot szoktunk együtt tölteni, olyankor vagy én megyek hozzájuk, vagy ők jönnek Budapestre a párjával. Mindenhová együtt mennek, együtt is dolgoznak, tényleg kb. olyanok, akik még a mosdóba is együtt járnak.

Csak közben a vőlegénynek van két bátyja, megvannak gimiből is a barátai, az egyetemi haverokkal is tartja a kapcsolatot.

Barátnőmnek meg csak én vagyok, mint legjobb barátnő, meg van egy ilyen családbarát szerűség, aki az anyukája legjobb barátnőjének a lánya és vele is összefutnak 2-3 havonta, ha egyszerre vannak a szülőknél otthon. De az egy jóval felszínesebb barátság.

Szeptemberben lesz az esküvője, én vagyok a tanú. Gondoltam, augusztusban elviszem 2-3 napra wellnessezni, vagy bortúrára, az lehetne a lánybúcsú. Viszont tegnap mondja, hogy reméli, tudom, hogy a lánybúcsú megszervezése is az én feladatom, és előre szól, nagy bulit szeretne. Oké, de hogy, mikor rajtam kívül csak a vőlegényével van jóban?:D

Esetleg még arra gondoltam, hogy az anyukája is jöhetne velünk wellnesshotelbe, de így, hogy ő ereszd el a hajam bulit akar, nem tudom, jó ötlet lenne-e...

2023. máj. 1. 00:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle kit hívj meg. Már csak azért is, mert tényleg ne az legyen, hogy aki esetleg szóba jöhetne nincs a vendéglistán.
2023. máj. 1. 18:36
 12/13 anonim ***** válasza:

""Viszont tegnap mondja, hogy reméli, tudom, hogy a lánybúcsú megszervezése is az én feladatom""

Na itt hátrálnék ki az egészből az fix. Ez übergáz. Utasítgatni hogy nekem mi a dolgom. Jelen esetben az, hogy az antiszocnak statisztákkal szervezzek social media kompatibilis bulit amivel lehet majd villogni. Eligazítanám merre meddig. Vagy ahogy a 7-es írja, adja ide a listát a meghívottjairól. Ja hogy nincs olyanja. Akkor mit vár tőlem? Tényleg statisztákat akik eljátsszák az ünneplő tömeget?

2023. máj. 1. 18:48
 13/13 anonim ***** válasza:
Általában a tanú dolga megszervezni. Én anno mikor az unokatesóm felkért tanúnak mondtam, mivel 500 km-re lakom és a barátnőit se ismerem kérjen erre mást, így is csak az esküvőre tudtam odamenni.
2023. máj. 3. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!