Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy szervezzek valakinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szervezzek valakinek lánybúcsút, ha senkivel nincs jóban, közeli kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Egyetemen lettünk jóban, akkor még nagyobb volt a társaság, én mindenkivel tartom a kapcsolatot még, ő már csak velem. Vidéken élnek, havonta 1 napot szoktunk együtt tölteni, olyankor vagy én megyek hozzájuk, vagy ők jönnek Budapestre a párjával. Mindenhová együtt mennek, együtt is dolgoznak, tényleg kb. olyanok, akik még a mosdóba is együtt járnak.

Csak közben a vőlegénynek van két bátyja, megvannak gimiből is a barátai, az egyetemi haverokkal is tartja a kapcsolatot.

Barátnőmnek meg csak én vagyok, mint legjobb barátnő, meg van egy ilyen családbarát szerűség, aki az anyukája legjobb barátnőjének a lánya és vele is összefutnak 2-3 havonta, ha egyszerre vannak a szülőknél otthon. De az egy jóval felszínesebb barátság.

Szeptemberben lesz az esküvője, én vagyok a tanú. Gondoltam, augusztusban elviszem 2-3 napra wellnessezni, vagy bortúrára, az lehetne a lánybúcsú. Viszont tegnap mondja, hogy reméli, tudom, hogy a lánybúcsú megszervezése is az én feladatom, és előre szól, nagy bulit szeretne. Oké, de hogy, mikor rajtam kívül csak a vőlegényével van jóban?:D

Esetleg még arra gondoltam, hogy az anyukája is jöhetne velünk wellnesshotelbe, de így, hogy ő ereszd el a hajam bulit akar, nem tudom, jó ötlet lenne-e...

2023. máj. 1. 00:09
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Már az is az eszembe jutott, hogy most nyáron elhívom magunkhoz, a családi házunkba őket, bemutatom a régi gimis baráti társaságomnak, aztán hátha velük jóban lesz és így lennének emberek is a lánybúcsúján. Csak na, pl. az esküvőre ők nincsenek/nem lesznek meghívva, így az is fura lenne, hogy a lánybúcsún meg ott vannak.
2023. máj. 1. 00:11
 2/13 anonim ***** válasza:
84%
Hát izé, ez ciki. Szerintem az egyetemi társaságot akarja viszontlátni, rájött hogy nem kellett volna elhanyagolni őket.
2023. máj. 1. 00:23
 3/13 A kérdező kommentje:
5 éve nem is beszélt velük, az még egyetem közben megszakadt ott, mikor elkezdtek a párjával járni.
2023. máj. 1. 00:26
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezd meg mégis kiket hívjon meg. Gondolom ő is tisztába van vele hogy nem sok barátja van
2023. máj. 1. 01:13
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
hívjál*
2023. máj. 1. 01:13
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez elég fura hogy nagy bulit akar úgy hogy nincsenek barátai. Vhogy faggasd ki , hogy kikre gondolt.esetleg munkatarsak akikkel jóban van.
2023. máj. 1. 07:36
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérd el a nvsort az elérhetőségekkel.
2023. máj. 1. 07:42
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
A hetes megírta a tutit:)
2023. máj. 1. 08:02
 9/13 anonim ***** válasza:
Ez így hülyeség! Kérdezz rá h kiket szeretne ott látni! Akikkel nincs jóban kérdezz rá hogy hogyan akarja!
2023. máj. 1. 11:56
 10/13 anonim ***** válasza:
Aprilis kozepen volt a lanybucsum, az egyik baratnom megkerdezte, kik legyenek a meghivottak. En elmondtam az oven kivul meg 4 nevet, igy voltunk osszesen 6an.
2023. máj. 1. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!