Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emiatt kenyelmetlenul ereznetek magatokat?
En egyebkent mar csak nevetek a helyzetemen. A paromnak lesz legenybucsuja, jopar haverja ott lesz, megis szervezik neki a "bulit". Aztan itt vagyok en, akinek meg nincsenek baratnoi, csak lany ismerosei akikkel nem vagyok olyan viszonyba, hogy lanybucsut szervezzek. Egyetem alatt volt egy nagyon jo baratnom, de o elkerult pestrol videkre es mar egy eve nem beszelunk..szinten volt egy lany baratnom akivel neha talalkoztunk de vele sem beszelek mar 1 eve, es szerintem kicsi fura lenne, h felbukkannek egy lanybucsuval mikozben nem is beszelek egyikkel sem egy eve.
Szoval a lenyeg h eltavolodtunk egymastol. Eddig nem nagyon erdekel mas mit gondol, de vajon a legenybucsun a fiuk mit fognak gondolni meg majd az eskuvon, hogy szinte csak a parom baratival van tele?😂 mikozben nekem meg lanybucsum se volt. Ti kenyelmetlenul ereznetek magatokat emiatt?
Parom valasza egyebkent csak annyi volt, hogy "hat sajnalom" 😅
"Ha valamelyik sikeresebb lesz egybol feltekenyseg, irigyseg, arulas szovi be a kapcsolatot"
Nekem például nem jut ilyen eszembe, mert én nem ilyen vagyok. Ezen nem gondolkodtál még?
Nem az a baj, hogy nem lesz lánybúcsúd, hanem hogy semmi baráti kapcsolatod nincsen. Nem kell 50 fős baráti társaság, meg 10 legjobb barátnő, de szerintem szociális szükséglet az, hogy legyen legalább 2-3 közeli barát. Akikre lehet számítani, meg lehet beszélni a bajokat, vagy csak egy délutánra/estére programot szervezni.
Később ebből bőven sok gond lehet majd, főleg, ha a párodnak van egy baráti köre, akikkel gondolom, tartaná a későbbiekben is a kapcsolatot.
Szerintem meg nem kötelező barátkozni. Van, aki egyedül vagy kevés kapcsolattal is ugyanolyan jól tud működni. Egyes kommentelők azt hiszik, a Kérdező valami elbújdosott remete?
Ha neki így jó, hagyjátok már békén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!