Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többágyas szobák (3-4 fős) esküvőre szállásnak jó ötlet?
Sziasztok!
A vőlegényemmel egyszerű, hangulatos esküvőt tervezünk jövőre.Mindketten nagyon szeretünk kirándulni, így arra gondoltunk, hogy egy erdő melletti turistaházba szerveznénk magát a szertartást és az utána a lagzit is. Kb 70 vendég lenne, vegyesen gyerekes családok, párok, barátok, egyedülállók, sokan közülük nem ismerik egymást. Ebből olyan 30-40 főnek szállást is foglalnánk ott helyben. Amit kinéztünk helyet, ott a szobák többsége 3 vagy 4 ágyas lenne, emeletes ágyakkal, kb. mint egy hostelben
Kérdésem az lenne, hogy VENDÉGKÉNT titeket zavarna, ha számotokra idegen emberekkel kéne egy szobában aludnotok, illetve több szobával közös lenne a fürdőszoba is?
Ismerőseinknek hasonlóan volt az esküvője. Négy észrevételem volt:
1. Baromi jó buli volt kicsit visszamenni az időben. Kicsit olyan volt az egész hangulata, mint egy tàbor és fesztivál keverékve
2. Nagyon jó volt a társaság, akikkel egy szobàba kerültünk
3. Aludni bárhol tudunk. Egy szalmabálán is simán ment volna. Felesleges lett volna hotelszobát bérelniük.
4. Akinek nem tetszett, az amúgy is máshol foglalt szállást.
Én egész biztosan nem aludnék együtt vadidegenekkel, ha nem élethalál kérdése. Táborban is utáltam, elég antiszoc vagyok. A közös fürdőszoba pedig végképp egy hatalmas nem.
De a párra nem sértődnék meg, ha szólnak előre, hogy ilyen a szállás, mert akkor megoldanám magamnak valamilyen más módon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!