Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Többágyas szobák (3-4 fős)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többágyas szobák (3-4 fős) esküvőre szállásnak jó ötlet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A vőlegényemmel egyszerű, hangulatos esküvőt tervezünk jövőre.Mindketten nagyon szeretünk kirándulni, így arra gondoltunk, hogy egy erdő melletti turistaházba szerveznénk magát a szertartást és az utána a lagzit is. Kb 70 vendég lenne, vegyesen gyerekes családok, párok, barátok, egyedülállók, sokan közülük nem ismerik egymást. Ebből olyan 30-40 főnek szállást is foglalnánk ott helyben. Amit kinéztünk helyet, ott a szobák többsége 3 vagy 4 ágyas lenne, emeletes ágyakkal, kb. mint egy hostelben

Kérdésem az lenne, hogy VENDÉGKÉNT titeket zavarna, ha számotokra idegen emberekkel kéne egy szobában aludnotok, illetve több szobával közös lenne a fürdőszoba is?

2022. aug. 19. 05:51
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
87%
Engem rendkívül zavarna, nem vállalnám be így.
2022. aug. 19. 05:58
 2/30 anonim ***** válasza:
83%
Fuuu én utáltam a táborokat és a közös fürdőszoba miatt főleg nem tetszene, bocsi
2022. aug. 19. 06:22
 3/30 anonim ***** válasza:
79%
Persze.Ne viccelj már,hogy vadidegen embereket raknál egy szobába.
2022. aug. 19. 06:31
 4/30 anonim ***** válasza:
81%
Persze, hogy zavarna. Biztos nem maradnék. Jó hülye ötlet.
2022. aug. 19. 06:37
 5/30 anonim ***** válasza:
55%

Ismerőseinknek hasonlóan volt az esküvője. Négy észrevételem volt:

1. Baromi jó buli volt kicsit visszamenni az időben. Kicsit olyan volt az egész hangulata, mint egy tàbor és fesztivál keverékve

2. Nagyon jó volt a társaság, akikkel egy szobàba kerültünk

3. Aludni bárhol tudunk. Egy szalmabálán is simán ment volna. Felesleges lett volna hotelszobát bérelniük.

4. Akinek nem tetszett, az amúgy is máshol foglalt szállást.

2022. aug. 19. 06:50
 6/30 anonim ***** válasza:
90%

Én egész biztosan nem aludnék együtt vadidegenekkel, ha nem élethalál kérdése. Táborban is utáltam, elég antiszoc vagyok. A közös fürdőszoba pedig végképp egy hatalmas nem.

De a párra nem sértődnék meg, ha szólnak előre, hogy ilyen a szállás, mert akkor megoldanám magamnak valamilyen más módon.

2022. aug. 19. 07:15
 7/30 anonim ***** válasza:
62%
A közös fürdőszoba belefér, de ismeretlenekkel vagy távoli ismerősökkel egy szobában aludni szerintem az emberek legalább fele nem akar. Különösen nők nem férfiakkal. Gondolj bele: ha két párt összeraksz egy 4 ágyas szobába, akkor rögtön két olyan nő is lesz, akinek ismeretlen férfival kellene egy szobában aludni. De az ugyanúgy abszurd, hogy szétszeded a párokat nemek szerint külön szobákba. Nem, ez az ötlet nem fog működni. Legalább minden párnak egy-egy külön, saját szoba kell.
2022. aug. 19. 07:29
 8/30 anonim ***** válasza:
86%
Igen.Szívfájdalom nélkül kihagynám az ilyen meghívást,ha nem tudnám saját magam sem megoldani a szállásomat.
2022. aug. 19. 07:34
 9/30 anonim ***** válasza:
89%
Nekünk is volt egy ilyen szállás a vendégek számára, de ők a férjem kollégái voltak és mondtuk nekik, hogy már csak ilyen jellegű szállást találtunk. De nekik megfelelt, piáltak egész éjjel, mint valami kamaszbanda.
2022. aug. 19. 07:52
 10/30 anonim ***** válasza:
83%
Igen, idegenekkel nem csinálnám, csak csaladdal, közeli barátokkal. Ha idegen is van közte, en sem maradnek.
2022. aug. 19. 08:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!