Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Többágyas szobák (3-4 fős)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többágyas szobák (3-4 fős) esküvőre szállásnak jó ötlet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A vőlegényemmel egyszerű, hangulatos esküvőt tervezünk jövőre.Mindketten nagyon szeretünk kirándulni, így arra gondoltunk, hogy egy erdő melletti turistaházba szerveznénk magát a szertartást és az utána a lagzit is. Kb 70 vendég lenne, vegyesen gyerekes családok, párok, barátok, egyedülállók, sokan közülük nem ismerik egymást. Ebből olyan 30-40 főnek szállást is foglalnánk ott helyben. Amit kinéztünk helyet, ott a szobák többsége 3 vagy 4 ágyas lenne, emeletes ágyakkal, kb. mint egy hostelben

Kérdésem az lenne, hogy VENDÉGKÉNT titeket zavarna, ha számotokra idegen emberekkel kéne egy szobában aludnotok, illetve több szobával közös lenne a fürdőszoba is?

2022. aug. 19. 05:51
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
43%

Azt írta higy 3-4 ágyasak. Tehát nyilván a családok egy szobában lennének. A probléma a nem gyerekesek. Szingli nők és férfiak külön külön nyilván, ha ismerősök akkor nem zavaró de ha idegenek akkor zavaró. A közös wc is zavaró lehet. De még kell kérdezni őket hogy ez nekik megfelelő e.

Az is biztos hogy többen eleve nem fognak ott aludni. Szóval fontos az is hogy milyen messzi lesz tőletek, pár ismerős simán haza fog menni kocsival, mindig van aki nem iszik.

Ott csinálják az esküvőt ahol akarják. Én pl nem szeretek úszni akkor nem fogok menni tóparti esküvőre? Ott is nyaralók vannak. Ha a pár szeret túrázni miért ne tarthat á erdei házban? Az is egy nyaraló csak az erdő mellett. Csak a helyszín más. Nem írta hogy túráztatni akarja a vendégeket.

2022. aug. 19. 11:55
 22/30 anonim ***** válasza:
79%
Mi az esküvőszervezésnél ugyanígy problémákba ütköztünk. A 6. verzió sem felelt meg a rokonoknak, mivel nem wellness hotelban akartuk tartani. Végül közöltük, hogy oké, akkor mi elutazunk külföldre megházasodni a két tanúval. Aki akar, az jön, fizet magának olyan szállást, amilyet akar, annyi időre jön, amennyire akar. Ez nem tetszett senkinek. Viszont nekünk lett egy gyönyörű, romantikus esküvőnk a mezítláb homokos tengerparton a naplementében. Összesen 6 hetet töltöttünk mi ott abból a pénzből, amit az esküvőre szántunk. A tanúk 6 napot voltak kint. Azon a héten buliztunk, ünnepeltünk. Utána romantikáztunk, kirándultunk. Szóval mi megoldottuk. A család hisztizett, de így jártak. Otthon a polgári esküvőt 10 perc alatt lezavartuk ugyanúgy a tanúkkal.
2022. aug. 19. 12:25
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Főleg a közös fürdő és WC zavarna. Biztos finnyás vagyok, de sajnos az ilyen helyen nem túl jó a wc/fürdő színvonala...

Meg úgy őszintén, pl a 60 éves szüleimet nehezen tudom elképzeni emeletes ágyon, idegenekkel egy szobában.

Az esküvőre amúgy elmennék, ha fontos a pár, de nem kérnék szállást, inkább nem iszom és hazajönnénk kocsival.

2022. aug. 19. 13:27
 24/30 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a választ!

Kis kiegészítés: a vőlegényemmel mindketten erdélyiek vagyunk, felmenőink meg a tágabb család él ott, emiatt az esküvőt is odaszerveznénk, így ők nem igényelnének szállást.

Viszont a magyarországi barátok, kollégák mindenképpen, hiszen haza se tudnának menni a lakodakom után. Ők vegyes társaság, nem ismerik egymást, illetve lesznek többen, akik egyedül jönnének.

Van még mit átgondolni ezek szerint.

2022. aug. 19. 14:43
 25/30 anonim ***** válasza:
93%

Azért ez nem ugyan az, mint túrázáskor,haverokkal vagy a tábor.Céges itakon mi is két ágyasakban vagyunk, nyílván nő a nővel,fiúk a fiúkkal, de nem vadidegennel.

Így sokan nem fognak elmenni.

2022. aug. 19. 16:09
 26/30 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem érdemes egyesével végiggondolnotok, hogy milyen a ti vendégseregetek. Ti ismeritek őket, ti tudjátok mennyi a szingli, házas, gyerekes, idős-fiatal.

Én például a barátainkról simán el tudom képzelni, hogy elvannak ezzel (bár a hagyományos àgy jobb lenne), egy baráti pár van, ahol már baba is van, de ők nyilván külön szobába kerülnének. 4-esével tudnánk csoportosítani az embereket, nincs olyan, aki ne ismerne 2-3 embert a meghívottak közül. A szüleimkorú vagy idősebb rokonokat viszont már kevésbé tudom elképzelni a közös fürdőben vagy az emeletes àgy tetején.

2022. aug. 19. 22:14
 27/30 anonim ***** válasza:
91%
Én biztos nem mennék el.
2022. aug. 19. 22:17
 28/30 anonim ***** válasza:
92%
Én nem mennék el a szállásra, mert az alvás, átöltözés macerás, ha nem a családom vesz körül, akik láttak már alsóneműben. Voltam ilyen bulin, de az célzottan buli volt és szabad programmal, tehát felváltva zártuk magunkra a szobát, nem egyszerre kellett mindenkinek csinosba vágni magát és megjelenni. A közös fürdő nehézséget jelent a sor miatt. Ilyen helyzetben én keresnék a környéken más lehetőséget.
2022. aug. 20. 17:16
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan nem aludnék idegen párokkal meg emberekkel egy szobában, inkább nem lennék.
2022. aug. 21. 20:59
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Így egy kicsit más. Számíts rá hogy a kollégák közül nem mindenki fog menni. Én biztos nem mennék el Erdélybe mert az több órás út. Oda-vissza egy fél nap, plusz ha össze is dobjuk a benzinkoltséget más kollégákkal akkor se kevés. És ez még csak az út. Egy nagyon jó barát miatt elmennék mert nem vár itthon gyerek, szóval 2 napot kibírok de csak mert barát. Kolléga miatt ezt nem tenném meg. De nem lebeszélni akarlak a helyszínről mert tudom hogy gyönyörű az a hely. Csak számíts rá hogy eleve a távolság lesz problémás egyeseknek.
2022. aug. 22. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!