Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Többágyas szobák (3-4 fős)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többágyas szobák (3-4 fős) esküvőre szállásnak jó ötlet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A vőlegényemmel egyszerű, hangulatos esküvőt tervezünk jövőre.Mindketten nagyon szeretünk kirándulni, így arra gondoltunk, hogy egy erdő melletti turistaházba szerveznénk magát a szertartást és az utána a lagzit is. Kb 70 vendég lenne, vegyesen gyerekes családok, párok, barátok, egyedülállók, sokan közülük nem ismerik egymást. Ebből olyan 30-40 főnek szállást is foglalnánk ott helyben. Amit kinéztünk helyet, ott a szobák többsége 3 vagy 4 ágyas lenne, emeletes ágyakkal, kb. mint egy hostelben

Kérdésem az lenne, hogy VENDÉGKÉNT titeket zavarna, ha számotokra idegen emberekkel kéne egy szobában aludnotok, illetve több szobával közös lenne a fürdőszoba is?

2022. aug. 19. 05:51
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
86%

Szervezés kérdése. 3-4 fős szobákban nem biztos hogy gond. Úgy tudom elképzelni hogy egyedülálló nőket pl külön szobába, egyedül érkező férfiakat is egy különbe, családoknak is külön szoba. Eddig ezzel semmi gond.

Párok ha ismerik egymást akkor elalszanak egy szobában, előtte megkérdezheted tőlük hogy megfelel e nekik. Egy napot mindenki kibít szex nélkül és úgy hogy pólóban alszik és kisnadragban nem bugyiban vagy meztelenül. Barátokkal aludtunk már egy helyiségben korábban 20 éves körül voltunk tehát nem gyerekek. Egyszerűen azon az egy napon nem mesztelenkedett senki.

A gond azokkal a párokkal van akik nem igazán ismernek senkit. Nekik fura lenne idegenekkel aludni úgyhogy nekik külön szoba kell.

Voltam ilyen esküvőn, előre lett mondva hogy ez lesz, de szűk körű volt és mindenki ismerte egymást vagy családtag volt ezért nem volt gond. 70 főnél nehezebb. Maga az erdei ház ötlet tetszik.

2022. aug. 19. 08:34
 12/30 anonim ***** válasza:
77%
Én biztis nem mennék el, de ha a ti barátaitok is szeretnek túrázni meg ezt a környezetet, akkor miért ne? Előtte azért kérdezősködj
2022. aug. 19. 09:00
 13/30 anonim ***** válasza:
9%
Nem túra lesz. Esküvő. Az erdő mellett.
2022. aug. 19. 09:04
 14/30 anonim ***** válasza:
91%
Én nem aludnék idegenekkel egy szobában.
2022. aug. 19. 09:08
 15/30 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem lehet az egeszet ugy talalni, hogy ne sertodjon be senki es ne mondjon olyanokat, hogy en biztos nem mennek el, mint par valaszolo itt. A meghívottak kozul biztos lesznek csaladok, őket lehet egy szobaba rakni, kozeli ismerosok is osszeallhatnak, csak nyilvan a meghivaskor ezt rendesen kommunikaljatok. Masreszt meg nem akarnak mindig ott aludni emberek az eskuvon. Most ha ez lenne az álom helyszínetek, emiatt ne csinaljatok, hogy nem ezt valasszatok! Ez a ti eskuvotok, nem a vendegeke, ti fogtok ra emlekezni.
2022. aug. 19. 09:15
 16/30 anonim ***** válasza:
82%
Nem lesz ott 70 vendég így :D
2022. aug. 19. 09:33
 17/30 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem nem. Én egészen biztosan nem vállalnám. Sem az idegen emberekkel egy szobában alvást,sem a közös fürdőt. Felnőttek vagyunk, nem táborozó kamaszok. Személy szerint az erdei turistaházat is kihagynám. Biztos lesz, aki bevállalja a kedvetekért, de kétlem, hogy jó szájízzel. Ok, hogy ti szerettek túrázni, csináljátok nyugodtan a szabadidőtökben. De egy esküvőből úttörőtábort csinálni szerintem gáz.
2022. aug. 19. 10:55
 18/30 anonim ***** válasza:
87%
Engem is zavarna, és nem tartom jó ötletnek. Eddig egyszer hívtak meg minket olyan esküvőre, ami után kollégiumi szobákban kellett volna aludni ismeretlenekkel, a ceremóniát megnéztük, aztán eljöttünk. Lehet, hogy én vagyok finnyás, de így a harmincon túl már igénylem, hogy legyen egy külön mosdónk, és külön szobában alhassak a férjemmel. Annyi szép helyen lehet szabadtéri ceremóniát tartani, ahol a szállás is kényelmesebben megoldható, esetleg gondoljátok át az itteni válaszokat is figyelembe véve.
2022. aug. 19. 11:09
 19/30 anonim ***** válasza:
34%
szerintem 3-4 fős szobákba simán el lehet helyezni embereket. családtagok, barátok simán elvannak így egy éjszakát
2022. aug. 19. 11:17
 20/30 anonim ***** válasza:
36%

számotokra idegen emberekkel kéne egy szobában aludnotok, illetve több szobával közös lenne a fürdőszoba is?

Nem családokat tenne egy szobába.

2022. aug. 19. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!