Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyecske ruhához tűsarkú cipő, nagyon hülye ötlet?
Figyelt kérdés
Sajnos csak egyetlen piros cipőm van, az viszont egy klasszikus tűsarkú, piros lakk fajta..
Hiba lenne ebben menni? Esetleg kényelmetlen lesz nagyon?
Nem biztos hogy lesz már időm venni egy másik piros cipőt, és ha veszek is, az meg új lesz és lehet pont azért lesz kényelmetlen...
Voltam már ebben bulizni, persze előtte nem álltam, táncoltam végig a saját esküvőmet.
2022. máj. 29. 19:36
1/3 anonim válasza:
Legfeljebb majd leveszed és mezítláb ropod, mint Palya Bea :D
2/3 anonim válasza:
Ha tudsz benne táncolni, akkor nem. Ezt neked kell tudni :)
3/3 anonim válasza:
Istenem, vegyél egy másikat akkor... vagy még egy cipőre sincs pénzed? Tényleg hihetetlen, hogy minden buta, életképtelen nőnek jut egy balek, aki feleségül akarja venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!