Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pánt nélküli menyasszonyi ruha kényelmetlen?
Figyelt kérdés
Sima, egyszerű, fűzős, pánt nélküli ruhám lesz. Már csak két hét az esküvőig, és most kezdtem el agyalni hogy biztos jó döntés e a pánt nélküli ruha. Akinek volt esetleg, mik a tapasztalatok? Lecsúszik? Tart rendesen? Előre is köszönöm :)2017. jún. 27. 14:04
1/9 anonim válasza:
Nekem nem csúszott le, igaz, én eléggé vékony, kifejezetten kicsi cicivel hordtam. Az rosszabb volt, hogy ilyen kánikulában eléggé meleg volt a szoknyarész alatt.
2/9 anonim válasza:
Ne aggódj, rendesen tart a fűző. Az öltözésnél figyelj, hogy annyira legyen behúzva, hogy kellemes ölelést érezz. Éjfél körülre már nagyon fog szorítani, akkor érdemes átöltözni.
3/9 anonim válasza:
Nekem mindenki azt mondta, hogy ha nem akarom folyamatosan igazgatni meg huzogatni fölfele, akkor ne ilyet válasszak és a legutóbbi esküvőn, amin voltam a menyasszony is folyamatosan ráncigálta emiatt a ruháját, elég zavaró volt.
(Mondjuk nekem nagyobb cicim van, szóval emiatt sek választanék olyat, amihez nem tudok melltartót venni)
4/9 anonim válasza:
Mondjuk jó lenne tudni, milyen fűző az a fűző. Az én acélmerevìtődöm simán tartja a G kosaras mellemet. Műanyag merevítős nyilván lópikulát se érne.
5/9 anonim válasza:
Fogalmam sincs, miért erőlteti sok menyasszonya a pánt nélküli menyasszonyi ruhát (elnézést kérdező, nem neked szántam.) A legtöbbnek nagyon rosszul áll, lenyomja a cicijüket, főleg a husisabbaknak nagyon előnytelen. Csak mert divat, nem kellene mindenáron ragaszkodni hozzá. Ja, és folyamatosan huzigálják esküvő alatt, látszik rajtuk, hogy rendkívül kényelmetlen nekik.
6/9 anonim válasza:
Remélem lecsúszik. :) Gyere elveszlek én gyorsan. :D
7/9 anonim válasza:
Barátnőmnek nem tartott, de jobban nem mertük meghúzni a fűzőt, így viszont igazgatta álló éjjel.
Másik ismerősnek viszont semmi baj nem volt a ruhával, szerintem alkat kérdése.
8/9 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem csúszott le. Vmikor 10 óra felé a fűző egyszer jobban össze lett húzva ennyi az egész. De egyszer sem kellett magamon igazgatni a ruhat.
9/9 anonim válasza:
Nem azert rancigalja a menyasszony mert kenyelmetlen, hanem mert valami szerencsecsomag fuzte be neki a fuzot. Ezt minden normalisabb szalonban elmondjak h jol legyen befuzve, feszesen mert akkor csak cibálod a ruhádat. Nekem jol volt befuzve es meg se moccant rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!