Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonyi ruha uszálya mennyire lesz koszos? Nektek milyen volt?
Én, csak a templomban engedtem le, a szőnyegen meg nem lett túl koszos...
Fotózáson is szerettem volna, de mire jöttek volna azok a képek és szabadtéri fotózás volt, akkorra eleredt az eső ...(csak kisebb zápor volt)de, már nem mertem volna leengedni, féltettem a ruhát.
Így nem lett koszos... de nem lett uszályos kép, csak a templomban.
Így, javaslom, ha szabadtéren fotóztok a biztonság kedvéért kezdjétek az uszályos képekkel, hogy még véletlenül se legyen olyan, hogy lemarad a kép egy esetleges kisebb zápor miatt! :)
Sok boldogságot!
Én is csak a templomban engedtem le, bár őszi esküvő volt, nem túl jó idővel... :)
Viszont én még nyáron, száraz időben sem merném vonszolni magam után. Biztos csúnya, koszos lesz, ráadásul kényelmetlen is, nem tudsz benne "tolatni". :)
Szerintem ez volt legalább a 3. Kérdésed ezzel kapcsolatban, és az utolsó kettő egymáshoz közeli időpontja alapján úgy tippelem, hogy tegnap volt az esküvő. Érdekelnének a tapasztalatok:
Leengedve tartottad végig?
Különc dolognak tartották?
Felmosórongy lett b
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!