Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a rövid menyasszonyi ruha csak magassarkúval csinos?
Szépek.
A harmadik cipő nagyon tetszik :)
Az első ruhához tudnám elképzelni, mert a ruhán nincs különösebb dísz, szép tiszta.
A második ruhához inkább az első cipőt, mert annak elég csipkés a felső része, és jóból is megárt a sok :)
A középső cipő nekem nem tetszik.
Szerintem kicsit túlparázod a dolgot a cipővel. A legfontosabb, hogy egész nap tudd hordani, mert nem ülhetsz le fél óránként pihenni, és persze: sokat tudj benne táncolni is! Ha sose hordasz magassarkút, akkor kínszenvedés lenne a saját esküvőd, ha felveszel egyet.
Másrészt: rajtam is térdi érő ruha volt, és rengeteg kép készül rólunk/rólam.
Talán összesen kettő van, amelyiken látszik a cipőm. Ha megnézed a legjobb esküvői fotókat, akkor általában deréktól felfelé kapják le az ifjú párt. :)
Legfeljebb, ha lesz külön fotózás, akkor arra vegyél fel egy kicsit magasabb sarkú cipőt, meg vigyél lapostalpút is, aztán a fotós kisakkozza, hogy legyél a képeken egymagas a pároddal. :) (Pl. egy kalap vagy cilinder ápol és eltakar.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!