Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol volt az “első pillantás”?
Figyelt kérdés
Nemsoká esküvőnk, és igen, most ez a legnagyobb bajom 😅 filózok a kivitelezésen, hogy a házasságkötő terem előtt legyen bevonulás előtt, vagy amikor a bevonulás van😁 nektek hogy volt?2023. ápr. 20. 19:27
1/9 anonim válasza:
A ferfi áll az oltárnál es bejön a nő. A ferfi hátranéz es látja ahogy a párját kísérik hozzá az oltárhoz. (Vagy hát manapság az asztalhoz az anyakönyvveztő elé, bocsi a mesekifejezés miatt:D)
2/9 anonim válasza:
Mi nem vagyunk azok a filmbe illő romantikus állatok így nem szerveztük túl. Együtt indultunk itthonról.
3/9 anonim válasza:
Kb 5-6 esküvőn voltam, ahol közeli volt a pár és az előkészületekbe is beleláttam. Ebből csak egyszer volt, hogy az oltárnál látták egymást először. Jó körülményes is volt, de a menyasszony így akarta.
A többinél kivétel nélkül a menyasszony otthon (a szüleinél) készülődött, majd ide értejött a vőlegény és együtt mentek a helyszínre. Aztán volt, hogy kicsit ünnepélyesebb volt az első pillantás, mert volt menyasszony kikérő, de volt, hogy nem.
4/9 anonim válasza:
Holnap lesz az eskuvonk, nem lesz kikero. Parom ertem jon, egyutt megyunk a hazassagkoto terem ele, ahol mar mindenki minket fog varni.
5/9 A kérdező kommentje:
Végül mi is együtt megyünk, nagyon körülményes lenne megoldani máshogy, meg nekünk van egy 1.5 évesünk, így még nehezebb😁
2023. ápr. 21. 18:38
6/9 anonim válasza:
Nekünk a szertartás előtt volt a kreatív fotózás gyönyörű helyen. Ott találkoztunk tér közepén. Szépen meg is lett örökítve.
7/9 anonim válasza:
Mi a templomkertben találkoztunk először csak a fotósunk, meg a szüleink voltak ott, mert mi másik ajtón mentünk, mint ahonnan a vendégek.
8/9 anonim válasza:
Együtt megyünk, szervezi túl a fszom. :D
9/9 anonim válasza:
2 vagyok. Jó ég most olvastam hogy át javította a telefon állatokra 🙈🙈🤣🤣
Alkatok akart lenni eredetileg
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!