Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többször felvenni ugyanazt a ruhát esküvőre vendégként?
Természetesen nem arról van szó, hogy egy szezonban hivatalos lennék 5 esküvőre is és mindre új ruhát szeretnék venni.
Tavasszal lesz egy jó barátnőm esküvője. Tavaly is hivatalosak voltunk párom egy barátjának lagzijába, amire vettem egy ruhát. Nem egyezik a 2 baráti kör, azon az esküvőn senki nem vett részt az én barátaim közül, így a ruhát sem láthatta ott rajtam senki, viszont fotókat természetesen láttak. Tudom, hogy nem egy vendég ruhája áll az esküvő középpontjában, és senki nem fog megjegyzést tenni, ha ugyanazt a ruhát veszem fel, amit tavaly. Viszont mivel jó barátnőmről van szó, nem szeretném, hogy mégis rosszul essen neki, hogy nem "tiszteltem meg" egy új ruhával az eseményt. Viszont az a ruha azóta nem volt rajtam sehol, nem szívesen költenék egy újabbra, ami szintén a szekrényben fog csak állni.
Ti mit tennétek?
Vedd fel nyugodtan! Alkalmi ruha, jeles alkalomra veszed fel.
Egyszínű? Pár kiegészítővel olyan, mintha új lenne.
Vedd fel nyugodtan! Senki ne fog emlékezni, látott-e már rólad fotót abban a ruhában. A menyasszony végképp nem a te ruháddal fog foglalkozni, hacsak ne fehérbe öltözöl...
Szeptemberre van meghívásunk egy kastélyszállóba lagziba. 6 éve ugyanott volt unokaöcsém esküvője. Én ugyanabban a ruhában fogok menni. Marhára nem érdekel, ki látott engem abban a ruhában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!