Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőre vendégként illik rövidujjú inget felvenni zakó alá?
Figyelt kérdés
Augusztusban hivatalosak vagyunk vendégként ismerősünk esküvőjére, és nem tudom, hogy mennyire elegáns rövidujjú inget felvenni zakó alá. Öltönynadrágban leszek. F212022. jún. 16. 08:36
1/30 anonim válasza:
Rendben van a rövidujjú ing is.
2/30 anonim válasza:
Semmilyen alkalomra nem illik rövid ujjú inget felvenni, de senki nem fog vele foglalkozni. Én pl. csak utólag a fotókat nézve vettem észre, hogy az imádott nagybátyám rövid ujjú ingben volt...:) Nem baj. Jól érezte magát, az a lényeg.
4/30 anonim válasza:
Szerintem a zakó teljesen értelmetlen. A rövidujjú inggel nincs gond.
5/30 anonim válasza:
Egy ing esetleg egy elegáns mellény. Bőven elég.
6/30 anonim válasza:
"mennyire elegáns rövidujjú inget felvenni zakó alá"
Semennyire. Ez pontosan az elegáns ellentéte.
7/30 anonim válasza:
Zakó csak a szertartásra. Rögtön utána le lehet venni.
8/30 anonim válasza:
Na meégkeztek az idióta lepontozók... mégis mit kell ezeken a válaszokon lepontozni? Ha csak nem az angol királynő születésnapjára mész, akkor igenis megfelelő egy rövidujjú ing is a 40 fokban. Nincs benne semmi kivetnivaló.
9/30 anonim válasza:
Azt kérdezte, illik-e, nem azt, hogy megfelelő-e.
Megfelelőnek megfelelő, illeni viszont abszolút nem illik sehova, nemhogy esküvőre. Etikett szerint a rövid ujjú ing nem is létezik. Ahogy harisnya nélkül sem jelennek meg a hölgyek ilyen alkalomkor. Sem üzleti életben.
Nem illik, de valóban megfelelő, ahogy a nagybácsimnak is megfelelt és nekem is ő a rövid ujjú ingjében.
10/30 anonim válasza:
Az illem az alkalomtól függ. Egy random családtag esküvője szerintem egyáltalán nem követeli meg az ilyen szintű eleganciát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!