Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőre vendégként illik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőre vendégként illik rövidujjú inget felvenni zakó alá?

Figyelt kérdés
Augusztusban hivatalosak vagyunk vendégként ismerősünk esküvőjére, és nem tudom, hogy mennyire elegáns rövidujjú inget felvenni zakó alá. Öltönynadrágban leszek. F21

#esküvő #öltöny #ing #férfiöltözet #nyáriesküvő
2022. jún. 16. 08:36
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
48%

Rövid ujjú inget csak akkor viselj, ha:

- gyerek vagy

- egyenruha/formaruha része

- sérült a karod

másként "tilos" férfinek!

Ez a megoldás: [link]

2022. jún. 16. 11:36
 22/30 anonim ***** válasza:
29%

Nekem nincs bajom a rövidujju ingekkel, főleg melegben. Zakó valszeg max hajnalban kell.

24N

2022. jún. 16. 12:26
 23/30 anonim ***** válasza:
34%
tök mindegy, a 35 fokban SENKI nem lesz zakóban (max a vőlegény), és aki elvárná, hogy hosszú ujjú ingben parádézzak, el sem mennék, mert fxság.
2022. jún. 16. 15:58
 24/30 anonim ***** válasza:
43%
A magyar férfiak jellemzően nem tudnak öltözködni, szóval jó eséllyel nem fogsz kilógni a rövid ujjú ingeddel. Ha teljesen hozni akarod ezt a vidéki lagzis stílust, akkor még nyakkendőt is kötsz hozzá.
2022. jún. 16. 16:09
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Zakó alá soha ne vegyél fel rövid ujjú inget. Papucsot se veszel az öltönynadrághoz, hiába lesz 30 fok.
2022. jún. 17. 22:44
 26/30 anonim ***** válasza:
50%

"Ahogy harisnya nélkül sem jelennek meg a hölgyek ilyen alkalomkor. Sem üzleti életben."

Augusztusban fogok esküvőre menni, és egészen biztos, hogy nem lesz rajtam harisnya.

2022. jún. 17. 23:01
 27/30 anonim ***** válasza:
65%

Nem kötelező a harisnya Csak illik

Nekem is 32 fokban volt az esküvőm Érdekes lettem volna mezítláb menyasszonykent A vendégek kb felén volt harisnya Már a nők közül:)

2022. jún. 18. 08:48
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, milyen a dresscode, mennyire elegáns az esküvő. Ha elegánsabb, inkább hanyagolnám a rövidujjú inget, a 80 éves dédipapitól meg a 6éves kisunokatesótól eltűrhető, többieknek nem illik.
2022. jún. 20. 23:00
 29/30 anonim válasza:
Ugyan nem mai a kérdés, de aktuális most is. Én is egy kedves rokon esküvőjére készülök. Zakót és rövid ujjú inget fogok viselni. Tudom, hogy ez nem a diktált divat szerinti viselet. De meleg lesz. Ez így számomra kényelmes és elegáns is leszek benne. Megfelelni, a nem tudom kik által diktált öltözködési elvárásoknak nem akarok minden áron. Ezek a protokollok nem a Biblia, hogy ahhoz igazítsam magam. Sőt, sok divat-irányzat gusztustalan, ízléstelen. (Várom pl., hogy a zokni+szandál/papucs együttes újra elfogadottabb legyen, (mellesleg ehhez is ragaszkodom az irodai munkánál és a rendezvényeken), nem kellene a visszeres lábakat mutogatni... de olvasom én is, és a lányom szerint is, ez a kombó ma már nem is olyan ciki.)
2024. júl. 5. 17:51
 30/30 anonim ***** válasza:
Ez nem divat kérdése. Ha meg a melegre hivatkozol, akkor eleve nem értem miért veszel zakót.
2024. júl. 5. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!