Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőre vendégként illik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőre vendégként illik rövidujjú inget felvenni zakó alá?

Figyelt kérdés
Augusztusban hivatalosak vagyunk vendégként ismerősünk esküvőjére, és nem tudom, hogy mennyire elegáns rövidujjú inget felvenni zakó alá. Öltönynadrágban leszek. F21

#esküvő #öltöny #ing #férfiöltözet #nyáriesküvő
2022. jún. 16. 08:36
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
55%

Az esküvő pl. kimondottan elegáns rendezvény "random családtag" esetében is. Nem egy házibuli.

Ing, zakó. Harisnya. Szertartás után le lehet ezeket venni. Inget feltűrni.

Nyilván nem isten ellen való vétek rövid ujjú ingben menni, de illendőnek attól nem illendő. Mezítláb sem az nőknek.

2022. jún. 16. 10:09
 12/30 anonim ***** válasza:
88%

Nyilván esküvőtől függ. Én már voltam olyanon is ami nagyon elegáns volt, meg olyanon is ami házibuli-jellegű volt.

Az én álom-esküvőm egy kvázi kertiparti, direkt megkérném a vendégeket hogy ne öltözzenek ki. :)

2022. jún. 16. 10:15
 13/30 anonim ***** válasza:
78%

Ha már felmerül, hogy zakó kell, akkor az nem kerti parti. Mondjuk az anyakönyvvezetős és ha van az egyházi része pláne nem kötetlen és nem party jellegű.

De hát kinek hogy. Akkor is így van, ha nullára pontozzák a válaszaimat. A kérdés az volt, illik-e. Nem. A vőlegénynek is melege lesz, de hosszú ujjú ingben lesz. A vendégek persze nem kell hogy tartsák az etikettet, de attól az még illendőnek nem illendő. Az én esküvőmön is 33 fok volt, férjem hosszú ujjú ing feltűrve, mellényt zakót természetesen étteremben már levette. Később a buli közben már a nyakkendő is. Én is a harisnyát. Este. Nem az anyakönyvvezetőnél.

2022. jún. 16. 10:38
 14/30 anonim ***** válasza:
76%

"Egy random családtag esküvője szerintem egyáltalán nem követeli meg az ilyen szintű eleganciát"

Ennyi erővel rövidnadrágban is mehetne akkor.

A kérdező azt szerette volna tudni, hogy mennyire elegáns a rövid ujjú ing zakóval. Objektívan kijelenthető, hogy nem elegáns, nem stílusos. Ez tény. Ezután már az ő döntése, hogy abban megy-e.

2022. jún. 16. 10:39
 15/30 anonim ***** válasza:
69%
Rövid ujjú ing nem a hosszú ujjú ing alternatívája, hanem a pólóé. Ahová jó a póló, oda jó lesz a rövid ujjú ing is.
2022. jún. 16. 10:43
 16/30 anonim ***** válasza:
13%

Az anyakönyvvezetős miért ne lehetne kötetlen?

Unokatesóm konkrétan "eljegyzési bulira" hívta össze a rokonságot, nem akart nagy felhajtást, majd megjelent az anyakönyvvezető és összeházasodtak.

"vőlegénynek is melege lesz, de hosszú ujjú ingben lesz."

Ja, írhattad volna korábban is hogy ismered a kérdezőt meg a párt akiknek az esküvőjére megy, és akkor kár lett volna vitázni.

2022. jún. 16. 10:43
 17/30 anonim ***** válasza:
67%

Nem ismerem. Te láttál már vőlegényt rövid ujjú ingben? Esetleg a pap is abban volt meg klottgatyában?

Attól, hogy valaki hippi meglepi-esküvőt szervez, ahová esetleg farmerban mentél, nem azt jelenti, hogy esküvőre így kell öltözni. Lehet, nem tilos. Csak nem illik.

2022. jún. 16. 10:45
 18/30 anonim ***** válasza:
28%

"Te láttál már vőlegényt rövid ujjú ingben?"

Igen.

Komolyan nem értem, miért olyan hihetetlen hogy nem csak a szmokingos esemény létezik.

Igazából a kérdező szerintem kérdezze meg az ifjú párt hogy milyen "dress code"-ot várnak és kész, az hasznosabb mintha itt vitázunk napestig.

További szép napot.

2022. jún. 16. 10:56
 19/30 anonim ***** válasza:
84%

A zakó+rövid ujjú ing kombót semmi sem indokolja. Ez óriási stílus baki. Ha nem számít az elegencia, akkor nem kell zakót felvenni. Ha úgy döntesz hogy kell zakó, akkor kell a hosszú ujjú ing is.

Egyébként lenvászon ing a megoldás nyáron.

2022. jún. 16. 10:58
 20/30 anonim ***** válasza:
32%

Érdekes esküvő lehet. A vőlegény a rövid ujjú ing mellé farmert vett? Mert ha direkt lazára állították be a rendezvényt, ok, persze. Ahogy fent is írták, rövid ujjú ing = póló.

Nálunk se volt dress code. Attól még a meghívottak tudhatnak viselkedni. Lehet menni melegítőben, beengednek a templomba is, csak nem illik.

2022. jún. 16. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!