Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Melyik esküvőre mennél legszív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik esküvőre mennél legszívesebben vendégként az alábbiak közül?

Figyelt kérdés
2022. jún. 24. 17:55
A kérdező szavazást indított:
Januárban tartott, 25-35 fős esküvő elegáns helyszínen. Szállás, vacsora, ceremónia egyhelyben. Kötetlen, családias hangulat.
Nyári esküvő kb. 70-90 résztvevővel. Szertartás az esti órákban a szabadban. Éjjeli-hajnali nagy bulizás!
Áprilisi esküvő delelőtti ceremóniával. Estére mindenki hazatérhet, viszont a megelőző este szállás a helyszínen. Résztvevők száma határozatlan.
64 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Én nem szeretem a nagy tömeget így egyértelműen az első.
2022. jún. 24. 17:57
 2/9 anonim ***** válasza:
Második
2022. jún. 24. 18:15
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
Őszintén szólva, egyikre se.
2022. jún. 24. 20:47
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ. Ha baráti társaság, akkor második, szeretek bulizni. Ha családtag házasodik, akkor harmadik, a rokonaim bénák, velük nem akarnék egész este együtt lenni.

De amúgy a legjobb ha nem a világvégén tartják, és nem kell szállás.

2022. jún. 24. 20:49
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem ettől függ. Hanem inkább attól, hogy kik házasodnak.

De amúgy a 2.-ra szavaznék, csak kevesebb emberrel.

2022. jún. 25. 08:35
 6/9 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen bármelyikre, hiszen nem maga a helyszín meg a ceremónia a lényeg, hanem az ifjú pár. De ha választani kell, akkor az első. A kis létszámú esküvők nekem mindig szimpibbek.
2022. jún. 26. 17:07
 7/9 anonim ***** válasza:
27%

Nyári esküvőt semmi szín alatt se, mert a menyasszony nem tudja megállni, hogy jó mély dekoltázzsal nekivetkőzzön és mutogassa a bájait.

Bulizás esküvőn - az meg egyenesen undorító!

2022. jún. 27. 19:22
 8/9 anonim ***** válasza:
3!!!! Nem kell órákon át nézni, hogy mikorra fárad már el a nép a táncolásban, hogy végre mi is mehessünk haza!!!
2022. jún. 28. 10:33
 9/9 anonim ***** válasza:

Én nem szavaztam, mert nekem mindegyik verzió OK lenne, max. a harmadik esetében az nem tetszene, ha kötelezővé tennék az előző esti megszállást "csapatszellem" jeligével. Én többfajta esküvőt, szertartást tudok élvezni. Ha meg vmit nem élvezek, azok nem a felsoroltaktól függnek. Hanem:

- milyen a vendégsereg (van olyan társaság, akikkel imádok bulizni... és van az, akiknek a bulizási stílusától a hideg kiráz... a lealjasult, botrányos viselkedésű, mattra ivott, mulatósra szárazb...ós típust nem szeretem)

- milyen a szervezés (ha viszonylag sok a meghívott, van-e valami ceremóniamester, aki normális tereli a násznépet és kézben tartja a dolgokat pl.)

- étel minősége

2022. jún. 28. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!