Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik esküvőre mennél legszívesebben vendégként az alábbiak közül?
Attól függ. Ha baráti társaság, akkor második, szeretek bulizni. Ha családtag házasodik, akkor harmadik, a rokonaim bénák, velük nem akarnék egész este együtt lenni.
De amúgy a legjobb ha nem a világvégén tartják, és nem kell szállás.
Nem ettől függ. Hanem inkább attól, hogy kik házasodnak.
De amúgy a 2.-ra szavaznék, csak kevesebb emberrel.
Nyári esküvőt semmi szín alatt se, mert a menyasszony nem tudja megállni, hogy jó mély dekoltázzsal nekivetkőzzön és mutogassa a bájait.
Bulizás esküvőn - az meg egyenesen undorító!
Én nem szavaztam, mert nekem mindegyik verzió OK lenne, max. a harmadik esetében az nem tetszene, ha kötelezővé tennék az előző esti megszállást "csapatszellem" jeligével. Én többfajta esküvőt, szertartást tudok élvezni. Ha meg vmit nem élvezek, azok nem a felsoroltaktól függnek. Hanem:
- milyen a vendégsereg (van olyan társaság, akikkel imádok bulizni... és van az, akiknek a bulizási stílusától a hideg kiráz... a lealjasult, botrányos viselkedésű, mattra ivott, mulatósra szárazb...ós típust nem szeretem)
- milyen a szervezés (ha viszonylag sok a meghívott, van-e valami ceremóniamester, aki normális tereli a násznépet és kézben tartja a dolgokat pl.)
- étel minősége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!