Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Férfi vendégként illetlenség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi vendégként illetlenség fekete zakót viselni esküvőn?

Figyelt kérdés
2021. júl. 19. 14:27
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne az?
2021. júl. 19. 14:39
 2/9 anonim ***** válasza:
96%
Miért, milyen színűt akarsz viselni? Lilát, vagy zöldet, mint a 90-es években a prolik?
2021. júl. 19. 15:10
 3/9 anonim ***** válasza:
45%
Ha az esküvő este 6után lesz illik viselni. Inkább sötétkéket vagy szürkét, barnát mondanám. Feketét esti formális eseményeken és temetésen illik viselni. Én furán érezném magam, de más leszarja ha te is így vagy vele vedd fel nyugodtan.
2021. júl. 19. 17:54
 4/9 A kérdező kommentje:
Olvastam pár helyen, hogy illetlenség, mert "gyászos" , de olyat is olvastam ahol ott volt az ajánlott viselet listán. A nadrág nem fekete lenne.
2021. júl. 19. 23:09
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem az, teljesen rendben van.

Fekete nyakkendővel tűnhet esetleg gyászosnak.

2021. júl. 20. 08:29
 6/9 anonim ***** válasza:

A fekete nyakkendő valóban gyászra való, de a fekete csokornyakkendő már ünnepélyes.

Vendégként a fekete öltönyt nem találom illetlennek egy esküvőn és szerintem nem gyászos, de eszembe jutott egy vicc:

- Tudod miért van az esküvőn a menyasszony fehérben a vőlegény pedig feketében:

- Fogalmam sincs...

- A menyasszony azért, mert ez életének legboldogabb napja, a vőlegény pedig azért, mert életének ez a leg... napja.

Ismétlem, hogy ez vicc.

2021. júl. 24. 07:46
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nem az. Ha nincsen ajánlott viselet, akkor mindegy. Inkább a vőlegény túlöltözése lenne a gáz. Anno. Utolsó pillanatban hívtak meg egy esküvőre koszorús legényként, beugrónak. Nekem elegáns ruhám az egy szmoking volt. A vőlegény egy egyszerű fekete öltönyt viselt. Az egész falun végig mentünk szinte. Én kísértem a helyi menyasszonyt a templomig. Szinte mindenki engem gondolt a vőlegénynek. Visszafelé volt is zavarodottság a fejekben. A nézelődők, főleg idősebbek nem értették a pasi cserét. Soha senki ne öltözze túl a vőlegényt, mert az kellemetlen.
2021. júl. 26. 12:16
 8/9 De La Cruse ***** válasza:

Harminc év alatt ajánlott a kék és a fehér.

Egyedülállóként illő a fehér.

Házas emberként ünnepélyes fekete és sötét kék diplomata öltöny.

Ha szmoking kell akkor össze kell öltözni a vőlegénnyel. Csak kevesebb dísz legyen rajtad és a saját cipőd talpára ne írj olyanokat, hogy: Segítség!!!

2021. júl. 26. 18:57
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem egy átlag magyar esküvőn nyugodtan felveheted a fekete öltönyt - arra érdemes azért figyelni, hogy a nyakkendő ne legyen fekete.

Ha viszont valami nagyon puccos helyre mész, ami majdhogynem protokolláris eseménynek is elmegy, azért nézz utána, hogy milyen színben illik menni (nem mindegy pl. ilyen esetekben, hogy nyári vagy téli az esemény, hány órakor kezdődik, mert más a nappali és más az esti viselet).

2021. aug. 9. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!