Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is érezte katasztrofálisnak az esküvői képeit?
Pontosan tudom magamról, hogy se én, se a páron abszolút nem vagyunk fotogének. Utáljuk, ha fotóznak, kellemetlenül érezzük magunkat, és emiatt minden képen úgy nézünk ki, mint az idióták :D de tényleg, élőben sokkal jobban nézünk ki, de kb minden fotó szar rólunk...
Idén nyáron volt az esküvőnk, 600+ -ot fizettünk a fotó+videósnak. És csak egy dolgot kértünk tőlük, egyetlen egy képet, amin jól nézünk ki. Egy képet, amit kinyomtathatunk és majd az unokáknak meg lehet mutatni. Szerencsére egy elfogadható képünk azért lett. :)
Úgyhogy minden csak felfogás kérdése, próbáld kicsit pozitívan látni a dolgot és annak örülni, ami sikerült :)
Kérdező, akkor meg pontosabban fogalmazz máskor. Ha nem fintorgás, akkor ne fintorgást írj.
Így elnézést kérek, #3.
" Azt tudja megörökíteni, ami történt, és ahogy kívülálló lát." és nem tud szólni?
amúgy párok, menjetek jegyesfotózásra, ott ezek kiderülnek.
"és nem tud szólni?"
Eltéveszted a műfajt; ahol szólnak, igazgatnak, az a beállított kép. A lagzin nem a fotós igazgatja a pacuha menyasszony ruháját, aki a szokatlan hacukában nincs ahhoz hozzászokva, hogy miként mozogjon, hogy mindig tökéletesen mutasson a ruhája, egyébként meg miről szólt volna? Két percenként kurjongatni kellene, hogy 'itt repül a kismadár, legyen szíves mindenki a legjobb profiljával beállni?' Miről szólt volna, hogy ne mosolyogjon már, mert rémálmai lesznek annak, aki a vicsorgós képeit nézni? Vagy hogy húzza meg magát diszkréten a sarokban, és meredjen egész este mona lisa mosollyal az arcán, és legfőképpen hagyja abba a kornyikálást mert nem lesznek előnyösek a képek?
Bocs, kérdező, de szerintem az a bajod, hogy kb. divatfotózós képeket vártál, tökéletes, de mégis lazának tűnő magazinfotókat magadról, és helyette a kegyetlen valóságot sugározzák a képek. Ezek szerint pontosan tudod, hogy vannak olyan helyzetek, amikor nem vagy valami fotogén; ezesetben neked kellett volna extrán odafigyelned magadra, hogy miként viselkedsz, és/vagy szólni a fotósnak, hogy mit vársz el, nem utólag siránkozni, hogy azt mutatja, amilyen valójában voltál a bulin.
Azért egy olyan fotón, ahol teliben van csülöktől fülig a pár, ott nem is olyan egyszerű észrevenni, hogy egyikük nem fotogén. A látó/képmező kis hányada a menyecske arca.
Ja, hát ez a #18-béli is nagy igazság. Én is jártam úgy, hogy látványosan lesajnálta a róla szóló képeket egy újdonat ismerősöm, majd két hét múlva jött, habogott és mondta, hogy kér belőle, mert minden ismerősének ez tetszik.
Én eleve nem akartam a fotókat de a férjem szerett volna...
Ahogy kézhez kaptam a fotókat azonnal szelektáltam. Szinte minden képen sütött rólam, hogy utálom az egész fényképezés dolgot. Amúgy sem szeretem ha más fotóz.
Kiválasztottam kb 10 képet ahol valahogy kinézek, azokat a férjem gépén egy albumba tettem, illetve van 3 kép ahol tényleg jól nézek ki, azok mentek a falra. A többi meg kuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!