Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért válik a kezemben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért válik a kezemben a gyémánt is kaviccsá (egy szép nő katasztrofális kapcsolttá)?

Figyelt kérdés
Több alkalommal is már észrevettem, hogy egy idő után a párkapcsolataim fokozatosan mennek tönkre. Kettő komolyabb kapcsolatom volt és mind a 2x csalódnom kelet. Minden történet úgy kezdődött, hogy nem keletem az aktuális nőnek. Hosszas küzdelem, romantika stb után sikerült, hogy viszonozzák az érzéseimet. Azonban mindig volt egy pont amikor a nők hatalmas meggondolatlan baklövéseket csináltak. Ennek következtében a róluk alkotott képem teljesen össze zuhant. Hiába kértek bocsánatot, elnézést stb soha nem jött vissza az a valami ami egyszer megvolt. Ezután pedig én oldalamról nézve teljesen elhidegültem az adott páromtól és totális kudarccal ért véget a kapcsolat. Minek válik párkapcsolati téren az arany is szar..á a kezemben?
2017. jan. 18. 18:27
 1/7 anonim ***** válasza:
28%
Ez nem feltétlenül csak a Te hibád...lehet, hogy csak a rossz nővel ismerkedtél...
2017. jan. 18. 18:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Kérdés, mi volt az a hatalmas baklövés? Lehet, hogy túl szigorú vagy.
2017. jan. 18. 18:33
 3/7 A kérdező kommentje:
Hazugság, csók más férfival, randizás más férfival!
2017. jan. 18. 18:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az okot érdemes ebben a részben keresni: "Minden történet úgy kezdődött, hogy nem keletem az aktuális nőnek. Hosszas küzdelem, romantika stb után sikerült, hogy viszonozzák az érzéseimet.". Tapasztalataim alapján az, amit erőltetni kell (hosszas szócska), az eleve nem lesz hosszú életű. Ha mondjuk eleinte nem, de pár randi után viszonoznák az érzéseid, az nem lenne ugyanaz, minthogy hosszan küzdesz a figyelmükért. Ha eleve nem is akarják a kapcsolatot, miért csodálkozol, ha a kezdeti rózsaszín köd után visszatérnek az alapállapotba?

Szerintem érdemes olyan nőt keresned, aki nem kényszerből lesz veled, hanem természetesnek érzik mindkettőtöknek az együtt töltött idő. Esetében valószínűleg nem lesz vágy más férfiak után.

2017. jan. 18. 18:44
 5/7 anonim ***** válasza:
95%
Az tényleg elég gázos. Mint írtad, hosszas küzdelem után sikerült velük kapcsolatot kialakítani. Ha valakinél nagyon kell teperni, annak nem kellesz, kár erőltetni.
2017. jan. 18. 18:44
 6/7 anonim ***** válasza:
A 70 éves Kohl elvesz feleségül egy 20 éves szex-bombázót. Mondja neki a rabbi: Te hülye csak a pénzed kell neki, meg fog csalni. Mire Kohl halál nyugodtan: Inkább legyek egy jól menő cégben 20%-os tulajdonos, mint egy veszteségesben 100. Magyarul: keress egy randa, műveletlen, tapló nőt. Nem fogsz benne csalódni.
2017. jan. 18. 20:24
 7/7 anonim ***** válasza:

Ne haragudj de te hülye vagy ha azt hiszed miattad nem megy.

Amúgy meg felesleges úgy indítani egy kapcsolatot hogy te tepersz ès igazából nem is kellesz neki.

Ha ő ugyanúgy vágyakozik utánad ,az lesz a jó kapcsolat.

2017. jan. 19. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!